Heggedal Skrevet 3. oktober 2007 Del Skrevet 3. oktober 2007 Hei, dette er kanskje ikke helt jakt/fiske men kanskje noen som kan svare på dette: Er det noe folk her som har erfaring med slakting av kylling eller kanin? Jeg har lyst å ha kanin eller kylling til kjøttformål men vet ikke helt hvordan å eventuell slakte de. Hva er lettest av de to? Er det evt folk som jeg kan komme å se en gang når man slakter? Hilsen Heggedal! Lenke til kommentar
audifreek Skrevet 4. oktober 2007 Del Skrevet 4. oktober 2007 ta med deg kaninen og kom en tur, da skal jeg vise deg litt triks med denne slaktingen, det er ikke vanskelig. send pm hvis det er noe Lenke til kommentar
fluefiskern Skrevet 5. oktober 2007 Del Skrevet 5. oktober 2007 Kanin er veldig enkelt, med litt trening tar du en kanin på 5-6 minutter Lenke til kommentar
Mrfluesikring Skrevet 2. desember 2007 Del Skrevet 2. desember 2007 Kapp av hodet med øks eller kniv. Evt dra til Meny! Lenke til kommentar
Ironbeast Skrevet 4. desember 2007 Del Skrevet 4. desember 2007 Kutt der det ser bra ut Lenke til kommentar
Pjolter Knicksen Skrevet 1. mai 2008 Del Skrevet 1. mai 2008 (endret) Kylling: Legger den oppå en hoggestabbe og kakker av hodet. Deretter napper du av fjørene og snitter opp brystet. Så river du ut invollene og eventuelt vasker det rent for blod og gørr... Du vil lett finne bryst, lår osv... bare sleng det i komfyren og spis det etterpå... Kanin: Knekk nakken og flå dyret (spiller ingen rolle hvordan du gjør det bare du får av pelsen) Så skjører du den opp og legger inn litt surkål så varmer du hele skrotten i microen.... 10 minutter på 1000 watt og den er klar for å spises... hue og alt.. Endret 1. mai 2008 av -stiaN Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå