Gå til innhold

Slakt av kylling / Kanin


Anbefalte innlegg

Hei,

 

dette er kanskje ikke helt jakt/fiske men kanskje noen som kan svare på dette: Er det noe folk her som har erfaring med slakting av kylling eller kanin? Jeg har lyst å ha kanin eller kylling til kjøttformål men vet ikke helt hvordan å eventuell slakte de. Hva er lettest av de to? Er det evt folk som jeg kan komme å se en gang når man slakter? Hilsen Heggedal!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...
  • 4 måneder senere...

Kylling:

 

Legger den oppå en hoggestabbe og kakker av hodet.

Deretter napper du av fjørene og snitter opp brystet. Så river du ut invollene og eventuelt vasker det rent for blod og gørr... Du vil lett finne bryst, lår osv... bare sleng det i komfyren og spis det etterpå...

 

Kanin:

 

Knekk nakken og flå dyret (spiller ingen rolle hvordan du gjør det bare du får av pelsen)

Så skjører du den opp og legger inn litt surkål så varmer du hele skrotten i microen.... 10 minutter på 1000 watt og den er klar for å spises... hue og alt..

Endret av -stiaN
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...