Klekkus Skrevet 8. oktober 2007 Del Skrevet 8. oktober 2007 Enkelt og greit, i stede for å koke den vanlig dampkok den, da er det umulig å brenne risen! Lenke til kommentar
Skagen Skrevet 17. oktober 2007 Del Skrevet 17. oktober 2007 Det er viktig at det er riktig plate man skrur ned til 1 har jeg erfart. Men jeg pleier å røre litt om i risen når den begynner å nærme seg ferdigstilling. Vet ikke om det har noe signifikant effekt på resultatet, men kanskje det er viktigere når man koker store mengder ris, slik som til 6 stk i en megakjele for å få en jevnere/homogen konsistens på risen. Lenke til kommentar
okan Skrevet 25. juni 2014 Del Skrevet 25. juni 2014 Jeg bruker riskoker og koker jasminris uten å svi den, jeg blander ca en teskje rapsolje i risen før jeg tar i vannet og det blir et helt perfekt resultat. Lykke til. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå