Gå til innhold

PC-en finner ikke headsettet som headsett


chokke

Anbefalte innlegg

Ja, lite problem når jeg kobler til headsettet til PC-en. Den finner det som stereohøytalere. Vil det gi sasmme lyd eller er ikke det en felles innstilling, tenker på romfølelsen i for eksempel spill eller film?

Gir opp surrounden (se tidligere tråd) så bestemt meg for å gå over til headsett på full tid. Et annet problem jeg merker er at alle lydene er så lave, på høytalerne kunne jeg i det minste stille lyden, det kan jeg ikke lenger... (annet enn i windows, og den er på fullt)

Kan nevne at når PC-en var ny så sto det hele tia at jeg ikke hadde noe headsett plugga til, men surround-høytalere. :(

Endret av chokke
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, dagens lydkort vil bare oppfatte/detektere en minijack som en minijack, og ikke være i stand til å forstå om det er plugget inn et sett høyttalere eller headset. Så da må du nok sette det manuelt i høyttaler oppsettet.

 

Eneste unntak er om man bruker et Creative Fatal1ty, Platinum eller hva de nå heter dem som har front bay med egen headset utgang som kan detekteres at blir bruk i Creatives drivere.

 

Hvis lyden er litt lav kan det være enten at du har et dårlig lydkort eller et headsett med for høy impedans. Har ikke lest din "tidligere tråd", så jeg aner verken hva slags headset, lydkort, drivere eller OS du kjører. Sånnt er greit å legge inn i poster hvor en spør om hjelp. Eller i det minste i profilen sin...

Lenke til kommentar

Okok

Antec Performance One P182

Asus P5KC

Corsair HX620W

Corsair TWIN2X-6400 2 GB (2 x 1 GB) CL5

Inno3D GeForce 8800 GTS 640 MB

Intel Core 2 Duo E6750

Creative Audigy 2 ZS

 

Er specsa. På lydkortet følger det også med et sånt artig frontpanel hvor det står at er utgang for headsett. Men det jeg egentlig lurer på hvordan er den lyden iforhold til høytalerlyd? Tenker på romfølelsen nå. Sett at jeg har headsettet plugget til PC-en og har satt det som Stereo-høytalere, hvordan er det iforhold til egen headsett-innstilling? For eksempel i filmer eller spill.

 

Et annet spørsmål som ikke fortjener egen tråd er: Mulig å få kjøpt nye ledninger fra PC-en til logitech z5500? De som går fra PC-en til den artige lille kassa som styrer styrken på volumet som igjen kobles til subwooferen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...