Gå til innhold

X-Box 360, synes den bråker mye..


TheHead

Anbefalte innlegg

Hmm.. enten må det være store forskjeller på x360'er ifm. støy, ellers er vi VELDIG forskjellig når det gjelder følsomhet for det.

 

Jeg sitter selv bare ett par meter unna min xbox og jeg legger ikke merke til noe bråk så lenge jeg spiller eller ser film. Om jeg ikke gjør det ser jeg ikke den helt store nytten i å ha den påslått.

 

Kanskje noen bare ikke klarer å leve seg nok inn spillet/filmen?

Endret av JV
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nok store forskjeller på støyen til xbox`ene. Alle som hr spillt på min maskin reagerer på støyen.

Jeg glemmer såkalrt støyen når jeg er oppslukt i et spill eller en film, men når det blir stille partier, så blir det lett et irritasjonsmoment.

 

Den høres ut som en svak støvsuger.

Lenke til kommentar

Den nyeste 360n jeg kjøpte har lyd ifra DVDdrevet selvom jeg sitter i dashboardet, og for at lyden skal bli borte må jeg åpne DVD-drevet. Når spillet står i høres den nesten ut som en barbermaskin, og om jeg ikke tar helt feil så har den også lagd en ripe helt innerst på Halo 3, omtrent der hvor det står XBOX 360.

 

Kjøpte den på elkjøp for under 30 dager sia, kan jeg bytte den inn å få en ny?

Lenke til kommentar

Min første konsoll bråkte som helvete fra dvd drevet når jeg spilte 360 spill og litt mindre helvete fra viftene når den sto uten disk. Men den røk etter 4 uker etter velkjente RLOD (noe som helt sikkert din kommer til å gjøre før eller siden også) og konsollen jeg fikk i retur var stillere. Unntatt når man kjører spill da. Dvd drevet høres ut som en diger sentrifuge som starter opp.... og bare fortsetter og fortsetter helt til du skrur opp lyden så jævlig at du ikke hører dritten lenger og familien og naboene fortviler.

 

Nå har jeg opprettet min andre reklamasjonssak for den nye konsollen lager sirkulære riper i dvdene og har ødelagt Oblivion og Halo 3 spillene mine. Hurra!

Lenke til kommentar

Jeg også kjøpte xbox360 når den nettopp hadde kommet, og klaget på samme problemet. I mitt tilfelle er altså selve boksen mulig å leve med, men DVD-en er til å bli gal av. Bare klikk på linken over og hør på lydklippene.

 

Men det finnes en løsning på dette problemet (hvis det er DVD-spilleren som bråker). Den løsningen innebærer å legge inn "pirat-firmwaren" på DVD-spilleren. Denne firmwaren finnes i to versjoner - en "normal" (i Microsofts ører, det finnes jo absolutt ingenting normalt med å la DVD-er spinne på maks, konstant), og en som begrenser DVD-spilleren til å spinne sakte. Dvs, den spinner aldri på maks, og er ikke sjenerende. Den vil naturligvis ikke kunne lese like raskt fra DVD-en da, men jeg har ikke lagt noe særlig merke til det - er i alle fall ikke noe problem.

 

En annen omdiskutert fordel er jo også at du kan spille backups - men hovedfordelen med denne moddingen synes jeg faktisk er at dvd-spilleren holde kjeft.

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+19283741
Min bråker som et helvete når jeg spiller og ser dvd. Skikkelig dårlig av microsoft, det ødelegger litt av opplevelsen for min del. Det verste er når det er stille partier i filmer....damn

9617625[/snapback]

 

Alle xboxen skal jo dempe seg når du ser film på den. Da er den nesten lydløs. Så lenge du ikke putter ett 360 spill inn i drevet så bråker den ikke så veldig, men den bråker nok. Først når du putter ett 360 spill begynner den virkelig å bråke. Da er lyden plagsom :thumbdown:

Lenke til kommentar
Spiller dere ikke med lyd eller?  :p

9640849[/snapback]

 

Ikke alle som er 12 år og sitter på gutterommet lenger.

9641000[/snapback]

 

Så med andre ord så spiller man ikke med lyd når man er mer enn 12 år og har flyttet ut fra gutterommet? Hmm, jeg må ha gått glipp av denne regelen. Forresten så er det mer enn nok lyd fra min tv til å overdøve xboxen i de fleste anledninger ;)

Lenke til kommentar
DVD-drevet bråker bra ja, viftene i selve maskinen irriterer meg lite, men den lille, hyperaktive viften i strømforsyningen gjorde det.

9641057[/snapback]

 

er det vifte i strømforsyninga? (uten å ha googlet)

9641093[/snapback]

Jepp, og min bråket som en humle på speed. Leverte maskinen tilbake til elkjøp jeg. Kjekke returordningen :cool:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...