Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rapporterer deg for personangrep! Jævla stygge beskyldninger det der.

 

Ikke gjør det. Vi er jo ekte Brothers of Metal, som Manowar en gang sang. Brothers of METAL!!! I kveld skal jeg høre på DENNE låta og tenke på deg, selv om den ikke handler om deg. Men jeg vet hvor glad du er i den låta, og hvor mye den betyr for deg, og derfor greier jeg ikke å la vær å tenke på deg når jeg hører den.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Noen tips til hvor det er å få tak i en denim vest som jeg kan sy patches på? Er interessert i å skaffe meg en vest som kan representere mine favoritt band, spesielt på festivaler og konserter, men sliter med å orientere meg. Har googlet litt rundt, men finner lite som føles metal ut.

 

Skulle gjerne hatt noe som kan ligne på dette, men må ha sort eller mørkegrå i fall, siden jeg kommer til å bruke vesten over en sort skinnjakke eller eventuelt en sort hettegenser.

2d1332u.jpg

 

Fenriz i bakgrunnen her har forstatt det;

Darkthrone_0053a_CreditAshleyMaile-600px

 

Tips til nettsider eller butikker i Oslo hadde blitt satt stor pris på!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

@fjellkriger, kjøpte meg nylig en meget kurant svart en på Carlings, meget solid, null pjatt mtp påsydde logoer, må legge til at den ikke her helt kull svart men en tanke stenvasket, framdeles den mest plaine og skikkelige denim vesten jeg har funnet i butikk i Trondheim, nå som den har bestått jomfruturen på Trondheim metal fest er det bare å bestikke en symaskin kompetent lillesøster til Å sy på badges å kanskje fikse noen nagler

Endret av weebl
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...