Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har veldig lyst på Aspera Hiems Symphonia selv, men den blir nok utsolgt før jeg får råd til den. Kjipt med alle de 358 versjonene som blir utgitt av den, da. Jødete opplegg.

 

Og ja, Disthory er jævlig fett. 65% Discharge og 35% Bathory eller noe. Litt mer Bathory og litt mindre Discharge og det hadde vært den absolutt perfekte blandingen. men dritkult uansett. Rått, stygt og slemt.

 

Forresten, ny Martyrdöd ute, kalt Paranoia.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ktYdM18-9Eg

 

Det er Martyrdöd, så det er selvfølgelig jævlig bra. Har ikke gitt den mange rundene, men den slår meg uansett som bedre enn Sekt, men en del dårligere enn både Martyrdöd og In Extremis. Låter overraskende mye neocrust av plata, i motsetning til de tre forrige som er mer rendyrka old school og brutal crust med hint av black metal.

Endret av Sex Raptor
Lenke til kommentar

Hva synes folket om den nye skiva til Manowar? Den kan høres her:

 

 

 

 

Jeg har vært stor fan av Manowar siden 90-tallet, og er en av de få som faktisk likte Gods of War. Litt mye prating, kanskje, men låtene var svært bra. Men Lord of steel? Hm... lover ikke bra. Manowarriors? Tittelen gir jo ikke mening engang. Det skal jo være Men of War, ikke Man of Warriors. :p Og en sang om vampyrer? WTF, Manowar? Men bortsett fra det lover det greit nok. Tar den mens jeg skriver dette, og har kommet til den femte låten (Touch the sky), og den fjerde (Righteous glory) er en meget vakker ballade. Ikke helt overbevist ennå, men det kan bli en helt grei skive.

Lenke til kommentar

Hehe, enig i at den ikke er så spesielt bra. Synd, da de kan mye bedre en dette. Men selv Metallica klarte å gi oss St. Anger, så det er for tidlig å dømme dem nord og ned pga en dårlig skive. ;)

 

Edit: Hør heller på skiva Triumph of steel. Der snakker vi kvalitet hele veien. :)

 

 

 

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

Bandet har ikke gitt ut noe interessant siden 92. Siden den gang har de gitt ut en gigantisk vits i Gods of War, gitt ut Mother på femhundreogsøttesyv forskjellige språk, noe som er ufrivillig komisk og ødelagt Battle Hymns. Nei, tviler på at dette bandet noensinne vil gi ut noe bra igjen. I løpet av de siste tyve årene er det kun en ting som har vært interessant ved Manowar, og det er dette intervjuet:

 

Joey: "I believe in the fans, I believe in metal more than anybody you've ever met. And you've known me a long time. I've never pissed on you even though you constantly do it to me. And I don't stab the fan in the back. And another thing, Götz: I'm prepared to die for metal. Are you?"

Götz: Well...

Joey: "Are you prepared to die for metal? Have you ever thought about that? Are you prepared to die for metal?"

Götz: No. I prefer living.

Joey: "But I'm ready! I'm ready to die!"

Götz: Great.

Joey: "Do you want me to prove it?"

Götz: And how would you do that?

Joey: "Do you want to come on stage in Dortmund and shoot me?"

Götz: I wouldn't go that far.

Joey: "Why not?"

Götz: Because I'd prefer it if you'd just play good music.

Joey. "I make good music. I write the best music that I can write and I play the best music I can play. Okay?"

Götz: Okay.

Joey: "I'm preprared to die, remember that. And when you're ready let me know. Write that! Write that I'm ready to die for metal and you're not!"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...