Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Okai, når jeg tenker meg om og hørt gjennom Fallen enda en gang er ikke dette en dårlig skive. Heller ikke Belus er en dårlig skive. Men det er ikke det jeg forventer. Setter jeg på burzum så ønsker jeg en spesiell musikk og stemning som jeg ikke finner på de to siste platene. Det blir for overfladisk.

 

Musikken burzum lager er for meg et svart hull. Et svart hull du stirrer ned i og er endeløst. Når du setter på platen skal du bli kald, og føle sjelen din bli revet ut av kroppen. Du skal føle desperasjon og hjelpeløshet krype inn i beinmargen din. Det er Burzum.

 

http://www.youtube.com/watch?v=DPyOhP1GTRQ

 

Musikken skraper ørene dine, det er seigt, tungt og deilig. Syntes musikken på de to siste platene også er for rask, ikke seig og deilig. Men smaken er som baken ^^

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Legger merke til diskusjonen om Burzum her. Jeg må si meg enig med de som liker Belus og Fallen. En av fjorårets største oppturer når greven kom tilbake med nytt album og leverte så til de grader.

 

Wars of the Roses er for meg sterkere enn Shadows of the Sun. Albumet vokser for hver gjennomlytting. Ulver makter nok en gang å skape noe nytt samtidig som de beholder sounden sin. Nesten hele back-katalogen er pur kvalitet.

Lenke til kommentar

Death skal selvfølgelig sjekkes ut i nesten kronologisk rekkefølge: Scream Bloody Gore > Leprosy > Spiritual Healing > Human > Symbolic > Individual Thought Patterns > The Sound of Perseverance

 

Alle som mener noe annet tar rett og slett feil. Enkelt og greit!

Lenke til kommentar

Har bestemt meg for å virkelig sjekke ut Death. Det er vel strengt tatt på tide. Et band jeg kun såvidt har hørt før. Snurrer Human-plata nå. Hva mer bør jeg gi nok spilletid til at det virkelig setter seg? Individual Thought Patterns?

 

Death har to epoker: en før Human: "Verdens ondeste musikk/band era", og en etter: "Prog metal explorer era"

 

Jeg er mest fan av den siste eraen.

 

Detter er mine favoritter:

 

 

Human (1991)

Individual Thought Patterns (1993)

Symbolic (1995)

The Sound of Perseverance (1998)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...