Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De gode Amon Amarth låtene finner man på Once Sent From The Golden Hall fra 1998. De har aldri klart å overgå den samlinga med låter. I det siste satser de på blankpolert lyd, melodier som sitter etter første gjennomlytting og musikkvideoer med et produksjonsnivå som overgår hva de hadde til rådighet på de første albumene. Dette er en kommersiell strategi, de skifter fokus fra den dedikerte fansen til et størst mulig publikum. Da kan man like greit lage pop musikk mener jeg.

 

Amon Amarth har blitt dårligere og dårligere for hvert utgitte album, uten at de første var dårlige av den grunn. Og jeg er blodig fan av Amon Amarth. Helt frem til Versus The World synes jeg de lagde mye bra, fra og med Fate Of The Norns ble det så forbanna kjedelig og enkelt. Enkle catchy melodier som du fort blir lei av.

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

Det er teit å klage over oppvarmingsband. Det er kult å være på konsert uansett, om du er der med de rette personene. Det er noe pent og egent med hele stemningen og atmosfæren der :) Spektrum er sånn. Så hvis fav.bandet ditt er der samtidig blir det hardcore masturbation når du kommer hjem og døve ører et par timer.

Lenke til kommentar

Har aldri hørt noe fra Mastadon men Trivium er nedtur deluxe. Tilbake i tiden da jeg likte metalcore likte jeg det ene albumet fra Trivium, Ascendancy het det? heldighvis hører jeg ikke på de nå lenger. Man blir mobba nå til dags for å høre på sånt crap xD. Hadde ikke hørt på det uansett da :D . wannabe slayer.

 

Og for å vekke tråden litt:

 

 

Slayer > Metallica

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...