Gå til innhold

Project Gotham Racing 4


Dec

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg trenger litt hjelp nå!

 

jeg her tenkt å kjøpe å kjøpe den regions frie versionen av PGR4 på play-asia.com, men det jeg lurer på er at på selve spillet på play asia står det at "Back ordered, ships once restocked" hva mener de med det.

 

Og så lurer jeg på om det er toll derfra eller om man må sende mail til dem hvis man vil unngå det, hvis det er tilfelle hva bør jeg skrive på mailen da. Hva ville dere ha gjort?

 

takker for svar :)

 

Edit: og en ting til funker det tilbehøret du kjøper der på en Norsk 360?

Endret av SpyHunterX
Lenke til kommentar

Spillet var etter min mening meget skuffende. Ta PGR3, bytt tallet med en 4 og du har spillet omtrent. Grafikken er identisk, samme lave 30fps framerate, fortsatt fullt av blur som ødelegger grafikken totalt i bevegelse.

 

Ja, det har noen nye byer, det var vel omtrent den eneste forskjellen. Og regn osv, noe jeg absolutt ikke liker i bilspill uansett.

 

Har du ikke PGR3, kjøp heller det. Det finner du til 99kr. Likte du ikke PGR3, dropp dette.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Jeg liker regn, snø og natt kjøring. Herlig friskt pust til bil sjangeren igjen (husker fortsatt dette på de gamle, og gode, nfs spillene).

 

Det jeg derimot ikke liker med spillet er grafikken. Det gjør meg ingenting av grafikken ikke er av ypperste kvalitet, men hvor i all verden er anti-aliasing ? Bil modellene ser skikkelig skuffende ut med hakkete kanter. Og den burninga i hovedmenyen går det an å bli skikkelig gal av! ..og til de som lurte, ja det er fortsatt 30fps

 

edit: glemte nesten, motorsykler, herlig!

Endret av Slettet-qfohT7
Lenke til kommentar

Jeg fatter ikke hvorfor de ikke skrur av blurringen? Når man går inn i photomoden og skrur av det tullet ser man virkelig hvor detaljert grafikken er, men når man spiller er alt en suppe. Ikke at 30fps hjelper heller, hadde det vært 60fps og uten blur hadde det sett utrolig bra ut.

Lenke til kommentar
hadde det vært 60fps og uten blur hadde det sett utrolig bra ut.

9625617[/snapback]

¨

Hadde det vært 60fps måtte de ha redusert detaljgraden. Blurringa er en god kompromissløsning; det ser mer fartsfylt ut uten å kreve like mye som om man skulle gått opp til 60fps.

 

Jeg synes ihvertfall blurringa funket helt supert i PGR3 når det gjelder å øke følelsen av flyt i forhold til 'vanlig' 30fps uten blur.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...