Gå til innhold

Unisex skjørt og kjoler - hvor kjøpes?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Den kjolebrukende (3 ganger i løpet av 2 år hittil) smurfen dere alle elsker eller hater (sannsynligvis mer hater enn elsker) bryter grensene og spør dere motefolk og andre folk...

 

Hvor får jeg kjøpt unisex cargoskjørt og slikt?

Jeg går ut fra at skjørt for menn (med unntak av kilt) forsvant med den moten som blafra opp for noen år siden (og forsvant like fort som den kom), men det må da være noen som selger slikt for menn.

Evt. unisex. Jeg så noe i USA, men reisefølget mitt nektet meg å kjøpe det, da de sa de kom til å gjennomsøke bagasjen min før vi dro, og fant de et skjørt, uansett hvor unisex og flott det så ut på meg, så kom de til å klippe det opp i små biter, dynke bitene i bensin og la de brenne.

Det virket noe drastisk på meg, og jeg valgte å spare pengene og kjøpte noen band-t-skjorter i stedet.

 

Men nå har jeg flytta hjemmefra og bor for meg selv, og vil ha noe annet enn min "supersexy", blomstrete sommerkjole fra slutten av 60-tallet.

 

Gjerne et off-white eller sort cargoskjørt, gjerne for menn om det finnes, men jeg får vel bare innse at det gjør det ikke og gå for et unisex i stedet, men hvor finner jeg slikt?

 

 

 

Ang. hvorfor skjørt, så er svaret at det føles forfriskende og luftig, og om jenter kan bruke bukse og kortbukse nå for tiden uten at folk skal reagere sånn på det, så syns jeg jaggu meg at gutter kan få bruke skjørt og kjole også!

Jeg er ikke fag eller transe eller noe, bare en helt vanlig heterofil gutt som synes det er helt okay med skjørt og kjole.

Jeg tenner på jenter, så ikke stress om det.

 

Og ja, med tanke på at dette er seriøst fra min side, så jeg ber jeg om å unngå å trolle ned tråden med unyttig spam.

Jeg er bare ute etter unisex skjørt, ikke noe hatmail eller dødstrusler.

 

 

edit: Og jeg er ikke ute etter PVC-kilter eller handyman-kilter.

Bare et fotsidt, enkelt skjørt.

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

skjørt virker litt vel fruity, for menn tenker jeg kilt er mer tingen hvis det var det du tenkte på :)

 

tanken har streifa meg, virker som om det kunne vært kjekt å hatt kilt - da snakker jeg lang kilt som går ned til anklene.

 

innrømmer jeg liker å gå rundt med håndkle rundt livet som henger ned til føttene :!:

Lenke til kommentar

Jeg var på jakt etter kilt før, men nå vil jeg mer eller mindre bare ha noe a la et enkelt laken eller noe rundt livet, gjerne med en liten splitt.

 

Satt og så på noe fra ei tysk side, men 2100 for et skjørt, samt frakta til Norge er litt mer enn hva jeg har råd til når jeg lever på 3000,- per måned etter at husleia er betalt.

 

 

- Rock Helsinki

- Rock Goucho Nature

- Rock Zurich

- Rock Athen

 

 

Nå er kroppsfasongen min langt fra disse modellene, men jeg likte nå de skjørtene likevel, nå skal jeg bare prøve å se de for meg på meg selv i min egen kropp.

Lenke til kommentar

Synes kiltene hos Guiliy Kilts i London ser veldig tøffe ut.

http://www.guiltykilts.com/

 

Og så har norske Manillusion kilter i sitt sortiment.

http://www.manillusion.no/skj%C3%B8rt-kilter-menn-c-28.html

De har vel vanlige butikker også. Hvis du kan, så stikk innom en av butikkene og sjekk hvordan kiltene er sydd. :)

 

Hvis du søker på kilt pattern, så får du opp en del hits. Kilter er jo hot i Skottland, og noen har delt kilt-makingens mysterier med verden:

http://www.scottishdance.net/highland/MakingKilt.html

http://users.telenet.be/jbruyndonckx/kilt_making2.html

 

Jeg ville gått for et tynt, kanskje litt stivt stoff, gjerne i ull. Men jeg ville nok også kjøpt inn bomullsstoff for å lage en testversjon. Bomull er vanligvis litt billigere, så du ikke kaster bort masse penger på å gjøre feil med dyrt ullstoff.

Lenke til kommentar

Kirikiri, de kiltene var egentlig ganske tøffe.

 

Daehli, tror det var noe kilt-lignende greier. I alle fall de jeg så på en tur til hovedstaden. Gjennomsiktige plastskjørt og litt baggy denimskjørt.

 

 

Jeg går egentlig for litt lengre, enten ned til midt på leggen eller ned til ankelen. Så nå må jeg bare lære meg å tegne/designe, samt å sy, så skal dette bli bra :)

Lenke til kommentar

Da jeg var ung, dvs på slutten av 90-tallet, var det et par modige gutter som gikk i herreskjørt i Halden. Han ene hadde et i sort pvc (veldig rave), han andre et i ganske tykt kakistoff, tror jeg. Disse gikk nesten ned til ankelene, og så definitivt maskuline ut.

 

Datasmurf: Stikk innom en stoffbutikk og kjøp mønster på passende skjørt. Det kan være enklere å finne ut av mønster når man har instruksjoner og mønsterark.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...