Gå til innhold

A7n8x temp måler??


Kultom

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg tror ikke det er noe galt med cpu'nfor asus probe viser at den har noen å 30 grader, men biosen mener det er nærmere 60.

skal kjøpe w-force fra www.3dfxcool.no og sjekke ordentlig. for på det gamle kg7 kortet mitt med athlon 1400 i så var temp'n rundt 40. og det er jo den varmeste amd cpu'n noen gang laget.

Lenke til kommentar
nja, jeg prøvde MBM5 men når jeg så at den trudde viften min gikk på ca 12000 rpm da gadd jeg ikke det lenger liksom.

Skal få kjøpt meg den w-force greia, så får jeg sjekke tempen ORDENTLIG på alt av hardware.

 

På MBM må du sette en eventuell deling på frekvenstelleren til vifta. Noen vifter gir ut f.eks 2 pulser per omdreining, mens noen kan gi ut 1, eller andre verdier også. Det kan ikke MBM vite. Det finner du sikkert under spec på vifta.

Lenke til kommentar

Jeg ligger også nært oppunder 60grader med samme hovedkortet og XP2400+. Bruker Thermaltake Volcano 9 kjøler som skal gå opp til XP2600+. Asus Probe viser hele 20 grader i forskjell fra bios. Ligger til vanlig rundt 32 i Probe -> 52 i bios. Det virker ikke som det skjer noe mye om jeg setter opp/ned hastigheten på kjøleren eller klokker Cpu 200mhz opp. Mulig det er noe feil kalibrerte instillinger i bios. Håpe det blir fixet i en senere bios oppdatering eller nforce driverne. Hadde forventa meg noe rundt 40, ikke så mye som over 50. 32 høres litt kaldt og.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...