Gå til innhold

FIFA vs PES


Defekt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vær gang jeg har prøvd et PES spill har jeg bare blitt sur, lei og grinete. FIFA har alltid og blir alltid bedre. I vert fall kult med "Be a Pro" modusen i FIFA 08.

Jeg selv i motsetning til flere av dere andre syntes PES er mer urealistisk og kontrollene er helt sugne.

 

Noen som vet om noen forskjeller på 08 til PS2 enn PS3. Er det bare grafikken eller mer?

Endret av S_B_R
Lenke til kommentar
Kva er den eksakte forskjellen mellom PES 2008 på PS2 og PS3. (Bortsett frå det grafiske, sjølvsagt.)

9580121[/snapback]

 

Var snakk om at det blir som PES6 på xbox (?), det vil ikke være editor på PS2-versjonen.

 

Tilbake til tråden:

Kan ikke tenke meg (og håper ikke) Fifa tar igjen PES i år. Om spiller/klubb-navn er det eneste Fifa tar PES på, så sitter jeg heller en uke med editor (eller laster ned en optionfile) enn å gi dem pengene mine.

Kjøp PES du Defekt, husk minnene fra International Superstar Soccer Delux !

Endret av RadGravity
Lenke til kommentar

Jeg har spilt både FIFA 08 og det nye PES som kommer snart. Synes vel fortsatt PES ligger noen hakk foran. FIFA har en del nye kule Finter og riks, men med den innebygde nye AI'en i PES så blir det en helt egen opplevelse.

 

AI'en i PES lærer seg hvordan du spiller slik at du må variere spillet ditt får og komme til gode sjanser forran mål.

Men igjen er min erfaring at hver av spillene har sine fans, og de har også 2 helt forskjellige styremåter og har du alltid spilt FIFA skal det ganske mye til før du skifter over til PES.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Kan noen fortelle meg hvordan man stopper Adriano på PES? Han er jo overnaturlig god. Greit at han har en god skuddfot, men alle skuddene til fyren bør ikke gå inn. Samme hvor han skyter fra.. 20 meter.. 40 meter.. ballen suser forbi keeperen uansett.

 

Taper bestandig når en av kameratene mine er Inter.. og det er bare på grunn av Adriano.

 

:ermm:

Lenke til kommentar
Kan noen fortelle meg hvordan man stopper Adriano på PES? Han er jo overnaturlig god. Greit at han har en god skuddfot, men alle skuddene til fyren bør ikke gå inn. Samme hvor han skyter fra.. 20 meter.. 40 meter.. ballen suser forbi keeperen uansett.

 

Taper bestandig når en av kameratene mine er Inter.. og det er bare på grunn av Adriano.

 

:ermm:

 

Det beste er å ikke la Adriano få tak i ballen ;)

 

And btw, jeg går også for PES. Spennende gameplay er hovedsaken til det.

Lenke til kommentar

Etter hva jeg har lest av tester og slikt er all tvilen feid til side, og det blir PES som blir handlet inn i år også. Det begynner å bli noen år siden FIFA var det beste av spillene, og selv om FIFA visstnok har tatt et steg i riktig retning må jo sies å være positivt for begge leire av fans. Kanskje PES endelig kan få litt konkurranse igjen? De siste årene har det jo vært knockoutseire til PES.

 

Grafikken ser jo flott ut på PES også, men grafikken er jo omtrent det minst viktige i et fotballspill. Det som er viktigst er jo at det er realistisk mener jeg i alle fall, men god grafikk skader ikke det heller. At folk heller går for god grafikk fremfor realisme får vi bare akseptere. Det er vel ikke alle som er like fotballinteresserte, og godt er det.

 

Når kan jeg dra ned på butikken for å handle inn PES? 25. oktober?

Lenke til kommentar

Jeg har spilt FIFA i alle år og har hele tiden vært overbevist om at FIFA er bedre enn PES. Men så klaget bestandig noen av kameratene mine på FIFA og at PES var mye bedre. Så, den siste tiden (mange måneder) har jeg bare spilt PES. Og i går prøvde jeg ut FIFA 2007 igjen, og jeg klarte ikke en hel omgang en gang. PES er faktisk så mye bedre. :whistle: Synd for meg å si dette siden jeg har likt FIFA i alle år. Nå skal det sies at FIFA 2008 er veldig bra, men det nye PES-spillet kommer sikkert til å gruse det spillet.

 

Det er veldig mye jeg synes er irriterende på PES som jeg hadde kontroll over på FIFA, men det er vel bare vanskeligere på PES.

Lenke til kommentar

Haha, var i akkurat samme situasjon selv. Hadde spilt Fifa i alle år og hadde det man kan kalle en rimelig "blind kjærlighet" til det. Avfeide PES uten å egentlig sette meg ordentlig inn i det, var jo så vanskelig å sette seg inn i alt. Den dagen jeg derimot bestemte meg for å gi det en sjanse, åpnet det seg en ny verden for meg. Fifa har dessverre aldri blitt det samme etter den dagen.

 

Misforstå meg rett, jeg liker fortsatt Fifa og spiller spillene side om side, men i lengden vinner PES. Det tar meg alt fra 25-75 kamper på Fifa for å finne en ufeilbar seiersoppskrift, og slik har det vært så lenge jeg kan huske. Samme målene renner inn gang etter gang, og etter 100 kamper er moroa over. Er egentlig ikke for å bashe Fifa jeg skriver dette innlegget, mer i håp om at kanskje bare én eneste person bestemmer seg for å gi PES en fair sjanse.

Lenke til kommentar

Fifa 2008

Ekte navn på spillere og baner

Kommentatorene som har vært med i alle år.

Flere forskjellige spillmoduser

 

PES

Spillbarhet

Grafikk/utseende

Muligheten for å få til spill, spillerne skaper rom for hverandre osv.

 

Men for meg er spillbarheten og muligheten for å skape fint spill mye viktigere enn ekte navn og masse alternative spillmoduser, så jeg velger uten tvil PES, det er mye lettere å få til å spille strukturert i PES. FIFA har lenge hengt etter PES i spillbarhet, de har prøvd seg i 08 versjonen, men herregud. Det som skal forestille spill på midtbanen og kamp om ballen har de virkelig ikke klart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...