Gå til innhold

Bærbar Pc, muligens Mac


.vision

Anbefalte innlegg

Hallo folkens.

 

 

Har klødd meg i huet i flere måneder nå, men finner ikke det jeg leter etter. Trenger en ny laptop og jeg har falt pladask for mac, men (det er alltid et men) det er sørgelig det skjermkortet som sitter i. Allikevel kan jeg aldri tenke meg at jeg kommer til å spille noen krevende spill heller. Først og fremst football manager eller kanskje gamle red alert spillene. Noen som har erfaring om hvor mye en mac faktisk greier å kjøre?

 

Setter stor pris på tilnærmende forslag. Har sett litt på XPS m1330, men leveringstiden blir altfor lang.

PC-en må ha dette:

HDMI/DVI

Lang batterilevetid

Støysvak

God skjerm og greit skjermkort

 

 

Takker for alle svar

Endret av mEttOx
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pga ventetiden ville jeg valgt Macen. Men allikevel burde du egentlig vente uansett da jeg leste at det skal komme nye billigere Macer http://www.itavisen.no/sak/397958/Slankere_MacBook/ Da er plutselig XPSen mer aktuell!? For meg ville de vært alternativene, da jeg ikke tror de finnes noe lignende til samme pris og kvalitet.

Edit: Hvis du ringer til dell kan du høre med selgerne om hvordan du kan korte ned leveringstiden ved å kutte belaste komponenter forresten.. Lykke til med kjøp av ny pc/mac :)

Endret av olhartvig
Lenke til kommentar

Så dette her om dagen jeg og, stoler ikke ALLVERDEN på den kilden der. Det er dette med ventetiden da. En annen ting er at jeg egentlig ville ha en laptop som jeg kunne bruke som avspiller på skjerm. Tenker da mot HD-dvd - Blu-ray. Men hvem som vinner kabalmysteriet blir jo aldri løst før jeg får valgt meg pc.

 

Har prata med dell og fikk et prisforslag (med rabatter faktisk). Fortsatte kontakten pr.mail og får aldri svar fra selger. Dette syns jeg egentlig er dårlig, og ser dell som veldig "overarbeidet" fortiden. Enkleste hadde derfor vært å bestille igjennom en nettbutikk som kan dette med kundeservice.

Endret av mEttOx
Lenke til kommentar

Ja, du sier noe, man vet aldri om de tusen ryktene om nye Macer er sanne. Jeg kjøpte selv en inspiron 1520 i sommerferien og da kunne man få BD spiller i USA, men til en pris av ca 5000 så det var kanskje like greit at jeg ikke kunne velge det i Norge :whistle: Synes ikke den teknologien er moden nok enda til bærbar pc, og at det ikke er en vinner enda selv om det siste jeg hørte var at BD ledet.

 

Ja, det var dårlig. Uholdbart egentlig spør du meg. Hvis jeg var deg og bestemmer meg for XPSen, ville jeg ringt til sentralen og få nr til selgerens sjef. Han/hun kan sikkert hjelpe deg og jeg ville da hintet om enda mer rabatt da du nå kanskje, pga dårlig kundebehandling, vil heller kjøpe en Mac. Men helt enig at Dell virker overarbeidet for tiden og håper de ansetter flere folk og bygger ut fabrikkene så kundene kan få den kundebehandlingen, leveringstiden og kvaliteten de forventer av et stort selskap.

 

Forresten kommer/(har kommet) det sikkert en USB (xbox360 usb hd-dvd spiller) som du kan koble til de gangene du skal spille av på storskjerm. Til vanlig blir det bare tull med full hd på en 13" skjerm.

Lenke til kommentar

Godt vi er enige :)

 

Jeg mente at jeg skulle bruke den som avspiller på en HDTV (32" tommer..). Men som du sier. Det er nok litt for tidlig. Prisene stuper sikkert snart uansett, og da kan man like gjerne kjøpe en spiller og koble til tven.

 

 

 

Fant nettopp denne PC-en: http://www.multicom.no/SystemConfigurator....513753;c:100560

 

Her har jeg alt jeg trenger. Hadde den bare vært liten og nett.

Endret av mEttOx
Lenke til kommentar

haha. Var ikke dette jeg så på. Innholdsmessig så er det en kraftpakke. Jeg er helt enig med deg. 13" blir mitt neste kjøp uansett, men her er det vanskelig å finne en PC / Mac uten et "men". Det finnes alltid et men.

 

** edit: Bestilte meg forresten en mac, så får jeg sjekke ut ståa og sende den inn igjen hvis jeg ikke er fornøyd :whistle:

Endret av mEttOx
Lenke til kommentar
Fant nettopp denne PC-en: http://www.multicom.no/SystemConfigurator....513753;c:100560

 

Her har jeg alt jeg trenger. Hadde den bare vært liten og nett.

9576662[/snapback]

 

Hei mEttOx!

 

Jeg kikket på noe liknende av det du ser etter. Så både på mac, acer 5920G og compal IFL 90+, og kom frem til at ASUS G1S passet meg bra. Utseendet er gamer-inspirert, men dette tror jeg er til å leve med. Ellers skilter PC-en med bl.a.

 

-15,4" skjerm

-1680x1050 skjermoppløsning

-8600GT skjermkort med 256 MB GDDR3 VRAM (bedre en vanlige 8600GT kort; se review'en)

-HDMI (som også var viktig for meg)

-T7500 (2,2 GHz prosessor kan oppgraderes til 2,4 GHz)

-160 GB HD (kan oppgraderes til raskere eller større)

-2 GB RAM (kan oppgraderes)

-Vista ultimate

-Får med ryggsekk og gamer-mus

 

 

Jeg oppgraderte til 2,4 GHz prosessor, 160 GB 7200 rpm disk og 4 GB RAM, og da gikk prisen fra 14300 til 16500 hos multicom. Dette var da med littegrann rabatt, ca 200 kr tror jeg :p

 

Har ikke mottatt denne ennå, men har en kamerat som er fornøyd med ASUS G1, som er forløperen til denne.

 

Prisen har nå gått ned fra 14300 til 12420,-. Heldigvis oppdaget jeg dette og endte da opp med en ganske lav sum for den oppgraderte versjonen (ca 14500,-).

Endret av Torgard
Lenke til kommentar
Har prata med dell og fikk et prisforslag (med rabatter faktisk). Fortsatte kontakten pr.mail og får aldri svar fra selger. Dette syns jeg egentlig er dårlig, og ser dell som veldig "overarbeidet" fortiden. Enkleste hadde derfor vært å bestille igjennom en nettbutikk som kan dette med kundeservice.

9576472[/snapback]

 

Jeg har dessverre samme erfaringen med Dell, at de ikke svarer på eposter. Bestilte derfor http://www.apple.com/no/macbookpro/, for 16 dager siden! Har ikke sette snurten av pakken som skulle komme på døra etter ca 10 dager.

 

Er ute etter en stillegående maskin med høy ytelse, og har sett at her er ikke så mage å velge i.. Har masse programvare for windows, og vet ikke om macen var et lurt valg for meg... Jeg og har klødd meg en stund..

Endret av kig
Lenke til kommentar

Virker som om vi er i samme situasjon. Virker som om man ikke får alt på en bløtkake her. Man er nødt til å velge bort noe.

 

Feks: Godt skjermkort - kortere batteritid - større batteri.

 

Veldig frustrerende situasjon. Bestilt og betalte mac'en min i går (mpx) og ville ha den tilsendt på døren. (Noen som har erfaring med dette?) I følge posten.no så skal pakken bli sendt og levert innen 24 timer etter bestilling. Men mpx har ennå ikke greid å pakke det sammen og få sendt det med posten. En slik investering bør da tas seriøst. Eller?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...