Gå til innhold

Spm ang. karbohydrater


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men hva bruker man som tilbehør til kjøtt og grønsaker da? Er ikke millionær og må ha noe billig vomfyll for å ikke sulte ihjel.

9576465[/snapback]

Når jeg skal lage meg god mat har jeg stort sett "kjøtt og grønnsaker" som tilbehør til "kjøtt og grønnsaker". Pleier som regel å ha med litt ris for variasjonens del, da. Familieris m/ villris = <3
Lenke til kommentar

Det er en ting som gjelder om du skal ned i vekt. Og det er om du spiser mindre kcal en det kroppen forbruker. Så enkelt er det. Selvfølgelig har energisammensetningen av karb/fett/prot noe å si, men det er underordnet. Du kan fint gå ned i vekt selv om du spiser en god del karbohydrater, så lenge du ikke overstiger det du forbruker i løpet av en dag. Men av egen erfaring liker jeg å ligge lavt på karbohydrater når jeg skal forbrenne fett. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...