Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenter og den søte gutten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er sjeldent et kompliment. For å snakke litt avansert her, så er det hun som forsøker å sette en "frame", og hun tester din frame (kongruenstest) ved å stille slike spørsmål eller komme med slike kommentarer. Hvis du kjøper inn i hennes frame (reagerer på det hun sier osv) så taper du. kort og greit. Da har hun funnet ut at du er akkurat slik som alle de andre, og det er ikke tiltrekkende.

Hun vil bli trukket inn i din frame, ikke omvendt!

 

Pick-Up-Artist

9561084[/snapback]

 

Hva skal man gjøre da ;) Når kvinner kommer med slike kommentar? Altså hva skal man svare? Omtrent sånt?

9562326[/snapback]

 

Det som er saken, er at noen ganger kan det være en kongruenstest, og andre ganger kan det være et kompliment. Du merker fint forskjellen. Den "du er så søt" har omtrent samme klingen som når en kvinne sier "lille venn" til deg.

Det beste du gjør er å ignorere det. Hvis hun ikke gir seg, så må du slenge en kommentar tilbake som senker statusen hennes litt. (dette mange kjenner som en "Neg"). Si noe ala: "Du er søt, rar men søt". Altså ikke en fornærmelse, men et kompliment med en bakside.

Tror ikke jeg trenger å forklare mer rundt dette konseptet enn det.

 

Good luck

Lenke til kommentar

Det å være snill og søt gutt er ikke det samme som å være selvutslettende, som vil bli kjedelig. Har vel skjedd ett par ganger at jeg blir oversett til fordel for mer bråkete og ufyselige jenter, og det er ofte de jentene guttene vil ha. Jeg prøver ikke å bli slik selv,men finner heller en gutt som liker meg for meg :hmm:

 

 

Og kjæresten min er den søteste gutten jeg har møtt.

 

Når jeg sier at en gutt er søt er dette i mitt hode utelukkende positivt, og om jeg sier det til deg har du nok gjort ett eller annet som jeg finner veldig sjarmerende og tiltrekkende.

Lenke til kommentar

Det er ikke snakk om å gå fra å være "snill" til å bli "drittsekk". De ordene er misvisende. Det mange gutter sliter med er at de er så himla lette å få. Det handler om å innse at man faktisk er noe, at man kan stille litt krav tilbake til dama og ikke slite seg ut med å servere henne mat på gullfat. Dette kommer til nytte for selvbildet selv om du ikke er ute etter å få deg noe også.

Lenke til kommentar

Har vært ute for kjæreste forandret seg totalt, som ville flytte til plassen jeg bor etter kort tid, sluttet å ha eget liv og levde og åndet for meg. Var ikke snillt men ytterst ubehagelig og ekkelt. :) Fikk på båten ganske raskt.

 

Men som du sier, en snill, kjekk og søt gutt er IKKE det samme som en selvutslettende en.

Lenke til kommentar

Artig hvordan guttene snakker seg imellom om at søt i ca alle tilfeller er negativt(romantisk sett), og glatt ignorerer at 100% av jentene som har skrevet i tråden sier "søt" betyr noe utelukkende positivt når de bruker det. :p

Kjæresten min kaller meg stadig søt, og er stadig kjæresten min, så det er nok ikke alltid negativt nei. Samme har tidligere kjærester gjort, og allikevel blitt værende flere år, helt til _jeg_ slo opp. Så (søt=du har ikke sjans) stemmer ikke som en hovedregel i det hele tatt.

 

Om man er BARE søt derimot, skikkelig pisket og übertøffel, eller som ponzi sier, enormt over-hengiven, da kan det veldig gjerne hende hun går lei. Ei bekjent dumpet exen fordi han rett og slett var for snill/god/ivrig(les: whipped).

Endret av toth
Lenke til kommentar
Det å være snill og søt gutt er ikke det samme som å være selvutslettende, som vil bli kjedelig. Har vel skjedd ett par ganger at jeg blir oversett til fordel for mer bråkete og ufyselige jenter, og det er ofte de jentene guttene vil ha. Jeg prøver ikke å bli slik  selv,men finner heller en gutt som liker meg for meg  :hmm:

 

 

Og kjæresten min er den søteste gutten jeg har møtt.

 

Når jeg sier at en gutt er søt er dette i mitt hode utelukkende positivt, og om jeg sier det til deg har du nok gjort ett eller annet som jeg finner veldig sjarmerende og tiltrekkende.

9569201[/snapback]

Tror ikke det gjelder det samme for jenter. Når jeg ser etter damer, er jeg hundre milliarder ganger mer interessert i å rote med de som er litt mer down-to-earth og tilbaketrukne. De som skriker og bråker er for det første som regel ingenting å spare på, og i tillegg er de som regel ganske lette å få til sengs.

Det kan liksom bli for lett! Jakten er jo halv moroa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...