Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Spyr nesten hver gang morgenen etter øl på byen


CurSe

Anbefalte innlegg

De fleste har nok erfart hvordan det er å henge over dassen dagen derpå etter noen øl på byen, men nå virker det som om at jeg spyr uansett hvor mye/lite jeg drikker på byen. Før drakk jeg drinker/shots på byen og fant ut at jeg spydde stort sett hver gang morgenen etter så jeg gikk over til å kun drikke øl. Har kun drukket øl i litt over 1 år nå og har knapt spydd uavhengig hvor mye jeg har drukket, men i løpet av de siste 2 månedene har jeg tydeligvis begynt å henge over dassen igjen.

 

Det som er rart er at jeg knapt har spydd etter at jeg gikk over til øl, men nå er det forandret. I dag så har jeg sett litt for mye ned i dassen og jeg var ikke særlig full i går spør du meg. Drakk 8-9 halvlitere i går, drikker vanligvis den mengden i løpet av kvelden, og det har gått helt fint før.

Er det noen grunn til at jeg spyr dagen derpå nå når jeg ikke gjorde det før? Drikker fremdeles bare Tuborg og hva nå uteplassene enn måtte ha i kranene sine.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Enkelt svar, uansett om du liker det eller ikke: Ikke drikk så mye.

9560803[/snapback]

Vel, der har du jo et veldig godt poeng, men jeg tålte jo den mengden helt fint før.

 

å spise fet mat før du drikker skal også hjelpe, eller svelg en skje med matolje :p

Generelt å drikke på tom mage er ikke noe spesielt lurt.

 

Også å prøve å drikke en del vann før du sovner etter å ha drukket, alkohol tørker ut kroppen

9560811[/snapback]

Heller sjeldent jeg drikker øl på tom mage, da må det være rett etter lørdagsvakt og da er det heller sjeldent jeg gidder å dra på byen :)

Lenke til kommentar

Det at du må spy etter å ha drukket noe med høyere alkholnivå kan skyldes den kjemiske balansen i magesekken din. Hvis kroppen din finner ut at f.eks. innholded blir for basisk eller for surt, reagerer den ved å støte det opp.

 

Mange har jo også alkohol-intoleranse, og det å kaste opp etter å ha fått det i seg er jo da en helt naturlig reaksjon. Blir du fort rødflammete i ansiktet eller langs hals/nakke når du har drukket?

Lenke til kommentar
Mange har jo også alkohol-intoleranse, og det å kaste opp etter å ha fått det i seg er jo da en helt naturlig reaksjon. Blir du fort rødflammete i ansiktet eller langs hals/nakke når du har drukket?

9562153[/snapback]

Ikke helt sikker på hva du legger i rødflammete i ansiktet eller på halsen, men jeg blir ikke rød i huden hvis det var det du mente.

Kan jo gå gjennom spystadiene hvis det hjelper :wee:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

Spyr vanligvis 3 runder før jeg blir i fin form:

1. Spyr opp masse væske og eventuelle matbiter man spiste rett før jeg la meg.

2. Denne runden er rask unnagjort, samme som punkt 1 bare mye mindre.

3. Nå kommer det grønn gugge opp som virkelig ligger langt inne magesekken etter brekningene å bedømme. Ganske lite det er snakk om, men når den gugga ligger nede i dassen så blir formen raskt bedre.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Zyrtec hjelper..

 

Nei, spøk til side. Ikke blande allergimedisin og alkohol.

9560781[/snapback]

 

Zyrtec hjelper! Er faktisk vanvittig bra, eneste er at man blir trøttere dagen derpå..

 

Uansett, prøv å ikke legg deg rett etter du har tatt siste ølen, man skal aldri legge seg med stigende rus! Ta å sitt deg ned å se på TV'en i en times tid før du legger deg når du kommer hjem fra byn, så spørs det om det ikke hjelper :)

Lenke til kommentar
vet ikke om det er sagt men, du må vente til du er edru før du legger deg.

Funker ikke det heller dessverre. Forrige helg var jeg ganske edru da jeg kom hjem, kunne hvert fall touchmetoden flawless, men likevel så hang jeg med hodet i dass morgenen etter.

Blitt så lei av å se ned i dass på søndager nå at jeg vurderer nesten å kutte alkoholen og heller drikke...brus på byen.

Lenke til kommentar

jeg har også problemer med å bli lett kvalm dagen etter. det beste jeg har prøvd er zyrtec, det er magisk. men jeg veit ikke hvor bra det er å bruke det hele tia. jeg tok 1 tablett 3 helger på rad, funka like bra hver gang. stoppa med det en stund etter det rettogslett fordi jeg var redd for at effekten skulle bli mindre etterhvert, eller få resistans da. men jeg tviler, tror det skal gå greit å bruke det hver helg.

 

for meg var det sånn oh shitt, gennialt, jeg kan ta en zyrtec, gå ut på en tirsdag, og komme opplagt på jobb dagen etter. det var fantastisk digg.

 

ellers så var mitt gamle "triks" å bøtte nedpå med så mye vann du bare orker før du hopper i seng, type 1 liter eller mer. det hjalp meg. men ikke på langt nær på samme måte som hvis du tar en zyrtec før du begynner å drikke.

Endret av jagarock
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...