Isbilen Skrevet 22. september 2007 Del Skrevet 22. september 2007 Her for sikkert over halvannet år siden følte jeg meg litt vel eventyrlysten mellom hyllene på Rimi. Resultatet ble at jeg kom hjem med en boks Snurring. Jeg har siden byttet leilighet, og boksen fulgte med på lasset. Nå står den på hylla over brødfjøla og venter på å bli spist. Problemet er at bildene på siden ikke er spesielt apetittvekkende. Innholdet ser ut som noe som har kommet i retur ut av en katt, og innbyr ikke til fortæring sånn med det første. Nå begynner jeg å synes synd på den. Det ville være dårlig gjort av meg å ikke la den stakkars boksen oppfylle sin funksjon her i verden, den kan jo ikke noe for at innholdet ikke ser ut i månelys. Den må spises, og det snart, før karmaen min går gjennom gulvet. Jeg må altså lage noe av den. Et av fotografiene viser snurringen sammen med en klatt spaghetti, men jeg har litt vanskelig for å forestille meg at erter, kjøtt og flesk passer noe særlig sammen med pasta. Hva er godt med snurring? Det skal visst ligne ganske mye på feltrasjonene i militæret, men der har jeg aldri vært, så kanskje noen derfra kan gi meg noen gode tips? Andre snurringkyndige er også velkomne, verneplikt avtjent eller ikke. Lenke til kommentar
Dynejonas Skrevet 23. september 2007 Del Skrevet 23. september 2007 Jeg steker i hvertfall RSP og spiser, synes det er dritgodt. En boks er ett greit måltid for meg. Kan også spise det rett fra boksen men det er ikke å anbefale. Du kan og steke med speilegg, ganske godt synes pappa. Lenke til kommentar
morfin Skrevet 23. september 2007 Del Skrevet 23. september 2007 Spiste en del snurring på øvelse i forsvaret, og du skal være ganske sulten for at det skal smake godt. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 23. september 2007 Forfatter Del Skrevet 23. september 2007 Varmet den i panne og spiste den sammen med et par brødskiver til middag i dag (yay for søndag). Smakte litt bedre enn Trondhjems erter, kjøtt og flesk, som i grunnen ikke er så mye å skryte av. Men fy flate så salt, jeg er knusktørr i kjeften. Tror ikke jeg kommer til å kjøpe dette så ofte, med mindre det er ekstremt billig. Lenke til kommentar
morfin Skrevet 24. september 2007 Del Skrevet 24. september 2007 Vil heller si at det er ekstremt dyrt. Sist jeg så det kosta det nærmere 30 kr for en liten boks. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 24. september 2007 Forfatter Del Skrevet 24. september 2007 Ja, nettopp. Lenke til kommentar
Dynejonas Skrevet 24. september 2007 Del Skrevet 24. september 2007 Gratis RSP er tingen. 93 og 92 årgang, namm. Lenke til kommentar
samebob Skrevet 25. september 2007 Del Skrevet 25. september 2007 RSP er tingen ja Tror det koster 23kr på nærbutikken her for Snurring. Var det salt, da må det være veldig godt dagen etter en fyllekule! Lenke til kommentar
lockdog Skrevet 25. september 2007 Del Skrevet 25. september 2007 Nystekt snurring på primusen med brød og ketchup ;-) Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 25. september 2007 Forfatter Del Skrevet 25. september 2007 RSP er tingen ja Tror det koster 23kr på nærbutikken her for Snurring. Var det salt, da må det være veldig godt dagen etter en fyllekule! 9576369[/snapback] Sikkert, men det bør spises med bind for øynene. Sitte og være kvalm og spise noe som ser ut som oppkast høres ikke ut som noen suksessoppskrift. Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 26. september 2007 Del Skrevet 26. september 2007 Prøvde det for en liten stund siden. Falt ikke helt i smak, men er absolutt ikke forferdelig. Jeg hadde det på et par brødskiver med ost over. Lenke til kommentar
samebob Skrevet 26. september 2007 Del Skrevet 26. september 2007 (endret) Vist en er kvalm så tror ikke jeg det hadde vært bra, men er ikke kvalm så ofte at det gjør noe jeg Men salt er jevli godt dagen derpå. Endret 26. september 2007 av samebob Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 29. september 2007 Del Skrevet 29. september 2007 Snurring er gode greier. Særlig på hyttetur, eller tur hvor man har med seg stormkjøkken og mat generelt sett. Akkurat som turproviant, er dette utmerket mat når man er ursulten og trenger næring fordi man skal ut og farte mye rundt omkring med tunge bører og ikke har spist i løpet av helga pga. mangel på mat og penger. Når man er heldig og finner en boks snurring i en gammel sekk og fyrer det opp i panne, er det herlig. Rett og slett herlig. Snurring og Turproviant spises gjerne en gang i måneden, når jeg føler jeg vil mimre tilbake til gode, gamle hytteturer, eller bare ikke orker å lage noe fancy pytt i panne og er smålei speilegg. Med en boks Guinness, har jeg mat for en hel dag. Ganske perfekt, spør du meg Lenke til kommentar
frevild Skrevet 1. oktober 2007 Del Skrevet 1. oktober 2007 Snurring er fabelaktig godt, synes jeg. Stek det i pannen og spis. En brødskive med godt med smør på utgjør alt nødvendig tilbehør. For meg er snurring som ribbe eller champagne: Forbeholdt spesielle anledninger. Jeg har hørt at snurring serveres kardinalene når de samles ved høytideligheter i Vatikanet, og at snurring er forrett ved norske ambassademiddager. (Vel, kanskje ikke, men det hadde sikkert blitt suksess.) Poenget er: Snurring er aldeles ikke ueffent, spør du meg. Lenke til kommentar
Insomniatic Skrevet 17. april 2008 Del Skrevet 17. april 2008 Så Snurring i butikken i dag.. Er det noe godt? (Sorry for å bringe opp en gammel tråd.) Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 17. april 2008 Del Skrevet 17. april 2008 Ja. Det er godt. Kjøp, kjøp! Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 17. april 2008 Forfatter Del Skrevet 17. april 2008 Godt og godt ... Det er vel sånt man serverer turister når man vil gi dem følelsen av å oppleve noe autentisk. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 17. april 2008 Del Skrevet 17. april 2008 Utmerket mot fyllesyke Lenke til kommentar
gorber Skrevet 23. april 2008 Del Skrevet 23. april 2008 Nei, det er ikke noe godt. Er noe du spiser når du har spist opp alle drytech-posene. Lenke til kommentar
RogueAlien Skrevet 23. april 2008 Del Skrevet 23. april 2008 Når det gjelder RSP så husker jeg vi hadde en favorittoppskrift i troppen vår i militæret. Du tar RSP, potetmos og Rett i Koppen. Varm alt opp og bland sammen! Det husker jeg var ganske godt faktisk. I hvertfall mye bedre enn hver for seg.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå