Gå til innhold

Sitter plutselig med to bærbare


Anbefalte innlegg

Herregud! Her er det mye laber moral. Jeg er glad mitt moralske kompass forteller meg at dette er helt utpå jordet..

 

Selvagt skal du levere den tilbake, ellers er du en tjuvradd! Så enkelt er det bare. Faktisk er dette å regne som et underslag(dersom du beholder den), dette siden du har en gjenstand du ikke er rettmessig eier av i din besittelse, og ikke leverer den tilbake.

 

Men for all del, gjør deg gjerne til en kjeltring for de usle tusenlappene.. Det er sikkert verdt det i det lange løp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du er i følge loven forpliktet til å gjøre en rimelig innsats for å gjøre budfirmaet oppmerksomme på feilen.

 

Ellers vil jeg si at du faktisk også er moralsk forpliktet til å forsøke å rydde opp i dette. Hvis du gir beskjed og burdfirmaet/butikken/hvemfaen gir pokker i det, så ville jeg sagt det er rimelig å anta at du kan beholde begge maskinene.

Lenke til kommentar

Hadde jeg vært deg hadde jeg kontakta bud selskapet, og om dem sier at du skal beholde begge, så ber du om å få det skriftlig.. om du da selger den ene, så har du ditt på det reine, om dem plutselig en dag spør etter den.. så lenge du tar vare på det skrivet du får av dem.

 

Sånn ville ihvertfall jeg ha prøvd å ha gjort :)

 

Nå har ikke jeg peil på regler osv.. men ville tru du var ganske trygg om du gjør det sånn.

Lenke til kommentar

Vær så snill å ikke sabotere fremtiden for noe tusenlapper. Det er overhodet ikke verdt det!

Ettersom du spør, så må jeg si det er temmelig sikkert at du allerede har moralske kvaler ved dette, og jeg tipper du skjønner at du kan havne oppi en del kvalm dersom du blir anmeldt for underslag/tyveri. Du har faktisk ervervet deg noe du ikke har betalt for!

Når det gjelder budet som har levert ut pakken, så kan jeg si ganske sikkert at den personen vil slite med dette da de som regel er ansvarlige for alt de signerer inn på bilen til det blir levert.

 

Xander

Lenke til kommentar

ehhm... det budet som kjører ut disse varene... må også signere for at de har fått varene.. tror heller at feilen for leveringen ligge i systemet og ikke en enkelt person.. så det er ingen enkelt personer som svir for dette... dette vil så bli politianmeldt og hvis sakern går videre så sliter du kanskje en smule.. ikke fordi du har gjort en feil men ikke har gitt beskjed.. men men...

 

er sikker på at ingen enkelt personer må erstatte tapet på PC-en.. det er budselskapet som får svi.. men som sagt hvis det blir politianmeldese ut av dette.. og de finner ut at du har fått 2 leveringer så kan det bli et lite problem for deg.. men det er ikke verre enn at du gir dem PC-en tilbake...

Lenke til kommentar

Enkelt. Ring kundeservice i det aktuelle budselskap. Forklar problemet og spør hva de vil gjøre. Finner dem ikke ut en dritt og er like knølete som budet som leverte den, skal du bare beholde maskinen. Da har du jo sagt fra to ganger at du ikke vil ha maskinen, og jeg kan ikke se annet enn at du har prøvd å ordne opp i så tilfelle. Da skal de slite bra med å kreve erstatning på et senere tidspunkt. Skulle dem derimot ønske maskinen tilbake, er det bare å kreve sendingskostnader eller henting.

Lenke til kommentar

Ja, dere har overtalt meg :thumbup:

Jeg sender dem en mail jeg!

Så får man se hva de sier. Jeg tenkte ikke så mye på pengene, 5000kr blir lite morro i lengden. Er en husleie det, ikke så mye å skryte av nei. Og jeg vil ikke kalle meg en tyv når jeg sier til budet, den dataen er ikke min, jeg vil ikke ha den, men likevel dytter den på meg. Syns det er litt feil å kalle meg tyv for det!!!

Får sikkert svar i morgen så da kan jeg jo si hva de sier! :)

Lenke til kommentar

Det hjelper garantert med en e-mail med overskriften "Et av budene deres gav meg en gratis laptop. Tusen takk!" :p Jeg er enig i at du ikke skal måtte betale en krone ekstra for å ringe dem og si fra, men den må bli levert tilbake uansett, ja. Det er bare rett og riktig. Jeg er ingen engel selv, men jeg ville heller ikke vært dum nok til å prøve et slikt stunt, for det vil helt sikkert bli tatt affære.

 

Som en annen sa, viser du tydelig tegn på samvittighet når du spør om det her, og det betrakter jeg som positivt. Håper det ordner seg! :)

Lenke til kommentar

Da har jeg sendt melding

 

For en tid tilbake skulle dere levere en laptop og ett minnekort til meg som jeg hadde bestilt fra ******, men bare minnekortet kom frem. Dere måtte erstatte den tapte laptopen og den kom frem, og jeg er en fornøyd men behandlingen jeg fikk i denne prosessen. Men etter ca 1,5 uke ringte budet igjen og sa dere hadde en pakke til meg. Dette viser seg da å være den den første laptopen jeg egentlig skulle ha. Jeg sa til budet at den var jo egentlig ikke min lengre siden dere hadde erstatta med en ny. Og sa at jeg egentlig ikke ville ha den. Men budet var visst fast bestemt på å levere til meg. Jeg tok i mot og trodde kanskje dere ville se feilen og kontakte meg, men siden dere ikke har gjort det henvender jeg meg nå til dere. Har den foreløpig uåpnet. Hilsen ******

 

Din forespørsel er mottatt og vi vil besvare denne innen 24. september 2007 09:00.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...