Gå til innhold

Asus EEE tråden


Cursio

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kommer jo estimasjoner på estimasjoner, men ingen som vet hva prisen er før det er det umulig å vite :p Tipper selv prisen kommer på en 3000-3500,-

 

Skriver forresten dette på min Eee :) Den andre laptopen min har ikke vært påslått et sekund etter jeg fikk denne. Det er ingen desktop-erstatter, men laptopen min har lagt under sengen siden jeg åpnet dette vidunderet.

 

Har eksperimentert her og der, og akkurat nå kjører jeg Ubuntu på den. Sitter hos mine besteforeldre med WiFi, og alt er bare fint. Vurderer dog å installere en "lited" versjon av XP på den, da det er en del XP-only programmer jeg gjerne skulle likt å hatt. Tastaturet skriver jeg ekstremt fort på nå, akkurat like fort som jeg skriver på et full-sized desktop. Tok meg litt tid å bli vandt til, men nå har jeg ingen problemer over hodet.

Endret av loathsome
Lenke til kommentar
Har eksperimentert her og der, og akkurat nå kjører jeg Ubuntu på den. Sitter hos mine besteforeldre med WiFi, og alt er bare fint.
Er det 8.04 versjonen, eller eeexubuntu eller? Har du testet desktop effects? Hvis du har en annen linuxmaskin stående, så er jeg meget takknemlig om du tester ut nomachine mot den (bare sjekk signaturen min for detaljer og link), og rapporterer hvordan det funker.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...