Gå til innhold

Tips til arbeidsuke i 9.?


Kurt Grusom

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Går nå 9. klasse på u.-skolen, og i år skal vi ha en arbeidsuke. Har ikke bestemt meg for hva jeg skal søke om, så det hadde vært fint med noen tips. Fortell gjerne om hva du gjorde når du hadde arb. uke :)

 

Har tenkt å ta noe som gjør at jeg kan fortsette på den arb. plassen med litt deltidsjobbing. Ville tro det er en ypperlig sjanse til å få kontakt med en evt. fremtidig arb. giver?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg fikk jobb på teknisk avdeling på sykehuset her i byen, noe som passet kjempebra siden jeg har lyst på en slik jobb når jeg vokser opp.

 

Jeg ville prøvd og få en jobb ett sted du kunne ha tenkt deg og jobbe når du er ferdig med utdannelsen din slik at du får en liten smakebit.

 

Det er også lurt og prøve og få en jobb hvor du kan ha mulighet til og få en deltids-jobb etterpå slik som på Dagligvare butikker og lignende.

Lenke til kommentar

Jeg går i 10.

Vil skal ha arbeidsuke i 2 uker, og jeg har skaffet meg jobb i NRK(Hedmark og Oppland)(jeg bor i Hordaland, men skal bo hos familie i Lillehammer de to ukene).

Dette gleder jeg meg veldig til.

 

Mitt råd er:

Prøv å finn deg en jobb der du driver med noe du interesserer deg veldig for.

Det trenger ikke nødvendigvis vere noe du har lyst å bli som ferdigutdannet(selv om det også kan vere lurt),siden interessene dine sikkert ikke er de samme om ett par år.

 

For min del så satset jeg ikke stort de 2 dagene med utplassering vi hadde i 9.klasse, og jobba på Europris(skal ikke bli pallekjører etter utdanning;D).

Endret av Toska92
Lenke til kommentar

Enig med han over. Prøv å finne et sted hvor du kan gjøre noe du synes er fett (og hvor du helst gjør minst mulig) i en uke. Arbeidsuka blir hva du gjør den til, og med mindre du har planer om å være seriøs og satse på å få jobb der senere (noe som er litt usannsynlig, så ung som du er nå er det ikke mange bedrifter som vil ansette deg. I så fall er dagligvarebutikk det beste valget), er det best å bare gjøre uka så chill som mulig.

Lenke til kommentar
Si til læreren din at du jobber på en dagligvarebutikk. Gå hjem. Ta fri en uke.

9536847[/snapback]

Funker sikkert flott, helt til læreren kommer på besøk/ringer kontaktpersonen din. Dessuten kan man ha en morsom arbeidsuke hvis man får den rette jobben.

9549657[/snapback]

 

 

Får man tak i rette jobben og trivst så flyr dagene fortere enn du aner, og du har lyst på to uker utplassering...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...