Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva synes du om populære personer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hehe... lurer på korleis det blir når eg er ferdig på skulen og har fått meg jobb, kanskje kjæreste eller kone. kanskje til og med begynnt å føre slekta vidare. Også møter eg igjen gjengen frå ungdomsskulen. Lurer på om blir liksom 1 eller 2 som har hatt masse trøbbel med politiet, ein er narko, ei lever på trygd, ein er død og ei av dei har flytta til utlandet og ein er millionær(forhåpentligvis meg:P) og resten er sånn med gjennomsnittlige med eit heilt ok liv med fin jobb og gjennomsnittlig lønn. Kan egentlig ikkje sjå for meg korleis det blir om eg ser alle igjen om 10 år og korleis dei ser ut.

 

Men det hender at eg tenker når eg ser på folk "jaja. han der dropper ut av skulen snart..." eller "han der får ikkje kjørt bil lenge, enten mister han lappen eller så utsetter han seg sjølv for ei ulykke"

Lenke til kommentar

husker når jeg gikk i 8nde.. vi var ferskinger på skolen ja. så var det noen i tiende som var veldig "populære" de gjorde mye faenskap, det blir man populær med blandt elevene. så kom han å plaga en i 9nde eller var det 8nde, jeg stilte meg framfor han for å beskytte han mot de "populære", kompisen min som er ganske stor tok han ut på isen og tok han ned i bakken, og den "populære" ble ikke særlig populær etter det :p.

 

man blir snakket dritt om uansett om man er populær eller ikke.

Endret av KexxY
Lenke til kommentar
Vi har en dude på skolen som bor på barnehjem fordi han har hatt incest med søstrene sine ( sykt ) Og han tror at han liksom er bestevenn med de som er populære da, så han sier liksom til oss at Ola Nordmann og Per Gunnersen ( random navn jeg fant på i farta.) er så retard, og idioter, tosker osv, bare fordi han tror at vi er sånn som baksnakker, og sier dritt om andre HELE tiden, men det er vi langt i fra.. (ser på meg selv som en av de "Populære" hvis dere skjønner xD)

9536105[/snapback]

 

Om søsknene var deilige så ser jeg ikke problemet. Er ikke noe verre enn å ha seg med hore,eller søskenbarn, eller tremenning.

9536141[/snapback]

Oppfattet dette ganske useriøst, så vær så snill og utelukk disse barsnlige svarene.

Lenke til kommentar
Mange av de såkalte kule fra ungdomsskoletiden min er regelrett tapere i dag. Det tilfredsstiller meg veldig. Jeg var på 10-års reunion for noen år siden, og fikk bekreftet det jeg håpet på, at livet ikke hadde vært så godt mot enkelte av dem.

Han ene av dem har til og med blitt narkoman.  :w00t:

9542399[/snapback]

Jeg gikk ut av 10`ende klasse i vår.

Den poppulæreste ommest beryktede karen i klassen vår har brukt hele sommeren til og teste ut hasj og andre farlige ting, sånn kan det gå.

 

dessverre :cool:

Lenke til kommentar

Har vel noen "populære" på skolen, ihvertfall blant jentene, noen fotballgutter, og de er selvgode og egoistiske mot andre. Kanskje vis du blir bedre kjent med personen(e) så kan de være greie, men det inntrykket jeg får er at de tror de kan få alt som de vil. Så har vi de "wannabe" kule, som går rundt i sæggebukser og blingbling som tror de er noe, sier dritt til alle rundt seg og banner i hver setning, ser du på dem så får du "bank". Sånne synes jeg er bare tåpelige or teite.

 

Var jo en av de populære fra handballen, som var ok, ikke sånn tøff, han ble plutselig dønn kristen av konf undervisningen.

 

Care om folk er nerd, bra for dem, få de bra utdannelse, jobb og et bra liv, mens de andre for bare henge på gata å ha det så kjekt med narko og det som følger med.

 

Blir så irretert av sånne "populære" personer som utnytter det til maks. Greit vis du er populær og oppfører deg vanlig, viser respekt til andre og ikke gå rundt og gjør hva du vil bare fordi du er populær.

 

Noen ganger lurer jeg på vis de som er kule/populære, hadde vært det motsatte, ville de gjort det samme da? Hvis ikke, hva ville de ha gjort?

Endret av Dranc
Lenke til kommentar
Ville ikke akkurat kalt de "populære", nok av folk som ikke liker dem. Vil vel heller si at det er bare de som hever seg over andre og snakker høyest.  :)

9547705[/snapback]

Du har veldig rett i det, men det er ofte slik at de som hever seg over andre og snakker høyest blir lagt mest merke til, og de som blir lagt mest merke til blir regnet som populære. Men bak ryggen er det ikke mange som liker dem ...

 

Men det finnes jo også de som er populære og samtidig snille og høflige :).

Lenke til kommentar
Jeg synes det er det samme hvem man er venner med, bare du liker dem!  :) Man skal like folk for hvem de er, ikke for hvor populære de er!... :thumbup:

9594485[/snapback]

Selvfølgelig, men så er det jo slik at populære personer har personlighetstrekk som upopulære personer ikke har, selv om det helt klart er stor forskjell innad populære og upopulære personer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...