zeox Skrevet 19. september 2007 Del Skrevet 19. september 2007 (endret) Lurte på om det er noen som har erfaring med å mikse nudler og ris? Det hele høres ikke så forferdelig godt ut, men det frister fortsatt å kombinere de to. et lite sidespørsmål: hva er beste måten å steke nudler på, og hvilke nudler bør man bruke? Endret 19. september 2007 av zeox Lenke til kommentar
Lmthaman Skrevet 20. september 2007 Del Skrevet 20. september 2007 vel du har jo ris nudler da, så slipper du å blande Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 20. september 2007 Del Skrevet 20. september 2007 Ville heller stekt risen enn nudlene. Jeg liker å slenge oppi det jeg har av grønnsaker og andre ting oppi risen mens jeg steker. Anything goes, nesten. Grønnsakblanding, wok-grønnsaker, gulrøtter, løk, rosiner, bacon, koteletter, squash, osv. Kokte nudler passer bra å ha ved siden av dette. Hvis jeg føler for litt ekstra proteiner, så blander jeg inn et par egg med nudlene ved slutten av koketiden. Lenke til kommentar
zeox Skrevet 20. september 2007 Forfatter Del Skrevet 20. september 2007 hørtes interessant ut. dette må testes . hva slags ris anbefaler du? Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 20. september 2007 Del Skrevet 20. september 2007 Tror det går fint med all slags ris. Jeg pleier mest å bruke Basmati eller Jasmin ris. Men, f.eks. brun ris burde funke like greit. Eneste som er greit å huske på er at risen fort kan svi seg fast i panna, særlig hvis man blander inn soya-saus. Olje som tåler høye temperaturer hjelper. F.eks. druekjerne-olje eller solsikke-olje. Bruker du en non-stick panne er det sannsynligvis ikke noe problem uansett. Lenke til kommentar
samebob Skrevet 29. september 2007 Del Skrevet 29. september 2007 Pleier å steke risen med et egg blandet sammen og blande de med wok grønnsaker og magert svinekjøtt, kylling eller scampi/reker. koke nudler vedsiden kryddre nudlene og kanskje ha i en liten dæsj soya saus på slutten. Så har du begge tingene på et fat sammen Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå