Gå til innhold

Halo 3 anmeldelser sålangt!*NO SPOILERS*


Mala

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Dersom du/vi skal ha en resultatstråd for anmeldere, bør du bytte emnetittel til noe mer generelt enn til én review og heller liste opp den ene som har kommet i førsteinnlegget if you catch my drift..

9527635[/snapback]

 

Jess, ville bare forhøre meg om ein slik tråd var greit. Vi har jo kjørt noen slik ved Bioshock og Warhawk, så reegnet med det var greit å kunne samle alle sammen i tråd :)

Lenke til kommentar

Jeg har herved godkjent tråden da den har en gyldig diskusjonsemne (diskutere hvorvidt vi er enige i anmeldelsen eller ikke).

 

Jeg tar ingen anmeldelser for god fisk før noen sitter faktisk med en anmeldningskopi. Det er lett å bli digged når man har slike nyheter og ofte er jo det ren PR.

Endret av überGoliath
Lenke til kommentar

Kan du gi en begrunnelse for hvorfor du ikke stoler på Famitsu?

Det er tross alt, om ikke verdens så i alle fall Japans mest anerkjente spillmagasin ...

Etter min mening er ratingsystemet deres også mye bedre enn de fleste andres. Koster vel biff å ha 4 anmeldere til hvert spill, men det har tydeligvis Famitsu råd til.

Lenke til kommentar

At de gir ut 4 karakterer framfor bare én er selvsagt bra. Da får man en viss bredde. Grunnen til at jeg tar anmeldelsene deres med en lype salt, er ryktene om at de gir ut en såkalt "høflighetskarakter" - dvs. at de ikke ville finne på å slakte et spill leserne deres ser fram til. Om dette er sant eller ikke vet jeg ikke helt sikkert, men om du tar en rask gjennomgang av karakterene de setter, er det ikke umulig at det stemmer. Jeg stoler hvertfall ikke blindt på dem.

Lenke til kommentar
Ser jo ut som gode scores for Halo 3, men hva er det de bedømmer her egentlig?? De tallene må jo stå for noe da, som grafikk, spillbarhet, story osv... Noen som vet dette??

9529417[/snapback]

 

Bare en overall score fra 4 folk.

 

Famitsu gir mange rare karakterer til spill, de er japanske tross alt og har ofte helt annerledes smak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...