Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hvor lenge er man dårlig etter alkohol på lørdagen


Asaf_p

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ble forferdelig fyllesjuk en gang for et år siden. Var ikke så alvorlig vandt med alkohol, (for å si det slik) og drakk 7 halvlitere + noen slurker med noe sprit. Jeg tror det var 22%, men har på følelsen at det var 40%. Var polsprit i allefall. Og dette innen et kort tidsrom, åtte til tolv tror jeg.

 

Uansett, våknet opp i mitt eget gulp (heldigvis ikke noe illeluktende) og hadde det mildt sagt jævlig. Huska omtrent ingen ting, bare brøkdeler. Drakk nada vann før jeg la meg (var et under at jeg kom meg i seng). Var forferdelig dårlig hele lørdagen, orka ingenting. Var svimmel, kvalm, pusta kjapt, svetta og fikk sånn passe angst. Lå på sofaen, og lukta den ekle søte øllukta fra alle flaskene som sto på bordet etter gårsdagens vors. Hehe, orka ikke skifte så mye kanal heller. Så på samurai jack på cartoon network fra klokka ni til elleve ^^.

 

Spiste 1 brødskive og et pizzastykke i løpet av lørdagen. Søndagen var jeg litt bedre, men fortsatt passelig dårlig, og fikk i meg resten av pizzaen og litt potetgull. Mandagen var jeg "pjusk" og fikk små "svimmel-angrep" så og si, og slik fortsatte det resten av uka.

Var aleine hjemme den uka, da modern var på ferie. Siden dette var helt nytt for meg ("fyllekula"), fikk jeg skikkelig angst den uka, grusomste jeg har opplevd. Alt føltes surrealistisk, og jeg fikk et såkalt "tunellsyn" husker jeg når jeg gikk ute, og fikk helt noia når jeg gikk inn på en butikk for å handle. Sånn skikkelig dommedagsfølelse. Ble forsåvidt også forkjøla samtidig den uka, så var sikkert også en av grunnene til at alt ble noe dritt.

 

Var helt forferdelig, trodde i ettertid at jeg hadde utviklet angst, da jeg i ei god stund etterpå hele tiden hadde frykten for det der i bakhodet. Gikk heldigvis over, og må nesten le litt når jeg tenker tilbake på det der. Skal si jeg lærte ei lekse :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...