Gå til innhold

Ahh..gode minner fra Mallorca


kilosharr

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er bra for meg. Fargene er nydelige, og den båten er helt klart der jeg hadde ønsket å være nå. Det er ikke så mye mer å si om bildet enn at det gjør noe for meg, og jeg blir litt varmere i sjelen av å se på det. At det ser ut som forsiden på en katalog fra Saga Solreiser får så være, siden slike bilder på kataloger har endt opp der av en grunn. Det er ikke fordi de er stor kunst, men fordi de stimulerer reiselysten. Det gjør dette bildet også.

Lenke til kommentar

ÅÅÅ er det ikke nordpolen,synes jeg så nissen i den båten,tok nok feil der.. :!: '

 

fra spøk til alvor,et helt greit bilde i fra syden,med fint vær og fine farger men heller ikke noe mer enn det,og så er horisonten litt skjev ja,men synes ikke det hemmer bildet likevel..hva mer skal man si....... :hmm:

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147
Ok, hvordan kan folk si det ligner nordpolen..

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
arched-ice-kitty.jpg

9519751[/snapback]

 

Jeg har sagt at det like gjerne kunne vært Arktis. Dette fordi blått er den dominerende fargen. Hadde bildet hatt litt flere varme kulører som kunne penset bevisstheten mot varme, så hadde jeg vært enig med dere andre. Greit bilde, men ikke så mye mere. Poster et lite bilde fra Arktis, og det har på tross av at vi vet at det hvite er "kulden selv" en god del "varme" i seg.

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...