Gå til innhold

Når du er syk og føler deg dårlig - Hva gjør du ?


Velociraptor

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dersom det ikke er verre enn at jeg selv kan sitte å spille hele dagen stikker jeg på jobb/skole, men om jeg virkelig er sjuk, da blir jeg som regel sofaliggende, gjerne med pledd og noe å drikke og ete.

 

Er for øvrig stor motstander av heksemiddel som Paracet, Paralgin og ikke minst Solhatt. Mikke Mus-produkter hele gjengen.

Lenke til kommentar
Jeg pleier som regel å sove godt til langt ut på dagen, og når jeg våkner, setter jeg på en film eller noe. Dette mens jeg koser meg med noe godis og litt varm drikke, helst kakao.

 

Når jeg tenker meg om, er det egentlig ganske kos å ha litt feber nå og da.  :p

9511720[/snapback]

 

Det er gøy så lenge man ikke har vondt i hode, snørrete, slapp og svimmel. Å ha litt feber er ikke noe man trenger å være hjemme for.

Lenke til kommentar

Da jeg har migrene, hender det i ny og ne at jeg må ligge hjemme. Og da mener jeg LIGGE og sove. Senere på dagen våkner jeg, går å spiser litt og setter meg på data'n og driver med litt forskjellige ting med lystyrken på skjermen på lavest mulig styrke. Jeg for "skjør" i hodet til å drive med lekser, så det lar jeg være.

 

Har jeg feber, så unngår jeg ferbernedsettende piller, da det faktisk er en grunn til at vi har feber - drepe bakterier. Så ser jeg gjerne på TV, eller driver på med data'n.

 

Går ikke på skolen unødig - det ender bare med at det blir verre, og til slutt må jeg gjerne være borte fra skolen en uke.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...