Gå til innhold

Hvordan er lærerene mot deg?


Kimelimm

Anbefalte innlegg

Hei! Som i "Merkligste du har opplevd på skolen" tråden, tenkte jeg vi kunne samle litt om lærerene. Jeg har hatt mange dumme og frekke lærere, så kan vel starte jeg da.

 

Jeg har et syndrom, og sjukke briller, så øynene blir drit store, og det ble jeg plaga for i tysk timen. Nesten alle har klaga på henne, men ingenting skjer. Så jeg bytta fra Tysk til "Norsk Fordypning".

 

Da jeg hadde tysk, rett etter skolestart, skulle vi ha noen gøyale "leker" på tysk, som memory, og slike surrette ting.

 

meg:"Hvilket lag skal jeg være på?"

hun:"Du ser ikke ut som en som klarer memory engang, så sett deg og gjør lekser istedet"

Endte med at jeg gjorde lekser i 2 timer i strekk, mens de andre fikk friminutt, lekte med slike brikker og surr.

 

I kurs timene, så hadde jeg kommet på samme kurs, med 2 som var kameratene mine (var), og hu sa "balblablabal, Glenn(1) og Thorstein(2), sett dere sammen i gruppe!"

Meg"Jeg da? Jeg vil sitte medk ameratene mine"

hu:"Nei, jeg vil ikke at du skal sitte der, og det bestemmer jeg. Du bråker alt for mye." og han med ADHD, har også MBD og litt slik, og han bråker dobbelt så mye med Thorstein, de er bestekamerater.

meg" Da gidder jegi kke og gjøre en dritt her hvis du skal være så urettferdig"

2 minutter senere "Her har jeg henta rektor, så nå burde du passe deg" sier hun, og jeg snakker til rektor, "Neida det er den snilleste læreren vi har her". Gjett om jeg gikk hjem da! Og etter jge stakk, fikk jeg høre av fler at hu sa "Kim er faenma ikke god i huet sitt ass!"

 

Og en gang da jeg egentlig skulle på kurs med noen andre tullinger, så gadd jeg ikke, gikk inpå et klasserom, og der er det en vask med toppen borte, og det viste jeg ikke. Jeg slo på vannet, og det spruta opp i taket, og da kommer en annen lærer "PELL DEG TIL HELVETTE HIT OG TØRK OPP JÆVLA DRITT UNGE!", og jeg sier "KJEFTEN DIN! DU KAN FAENMA IKKE SNAKKE SLIK TIL EN ELEV" "DET DRIER JEG I!!11oneoeneoe" og det endte med at jeg stakk, og fikk en del lærere etter meg.

Og en som jeg fikk med meg, pressa meg som faen til og tørke opp en radius på 30cm med vann, som vi sto i 30 minutter og diskuterte.

Han og drev med urettferdighet, en gang da alle kunne se p åfilm, eller gå ut og finne på noeistedet, sa jeg og kameraten min med adhd og litt slik "Vi stikker ut, vi gidder ikke og sitte her og svette (var 30*c) Uansett vil vi ikke se filmen" og da fikk vi svaret "Nei det får dere ikke lov til, jeg kan TENKE MEG at dere gjør bare faen ute uansett" og det kunne han ikke vite 100%, så vi lurte han og løp ut, rett opp til rektor, sa han drev med forkjells behandling, svar= Ta det med ro, dere kan gjøre lekser istedet"

 

Dette er noe jeg har samla opp nå, orker ikke og skrive mer, har vondt i hånda. Har mange flere episoder, så bare req!

Nå går ordet over til dere.

 

Kim :ph34r:

EDIT: De jobber der ENDA og!

Endret av Kimelimm
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Virker som om de burde skytes :!: :p

Jeg hadde en lærer som alltid var ute etter meg, om noe skjedde sa hun -"Navnet mitt" Gjorde du det ?

Og en gang var det noen som maste, så spurte hun -Hvem maser her ?

Så sa jeg -Det er "Navnet til en kamerat" (sa det bare på faen)

Så sa hun -Det der er sladdring du får en annmerkning!"

 

Hellvettes KJERING !! :realmad:

Fikk NG i oppførsel for mye styr i K og H timene (bare hennes feil)

Lenke til kommentar

Det er ofte slik at de som blir mislikt av lærerne legger litt opp til det selv. Men det finnes lærere som forskjellsbehandler elevene pga. at de ikke liker noe med dem, eller noe de har gjort. Og hvis det trådstarter skriver her er rett, tror jeg han er urettferdig behandlet.

 

Jeg kjenner en kar som går kledd i Metallica-klær og piercing, og som røyker i massevis. Halve klassa har ikke lov til å være sammen med ham, selv om han ikke har gjort dem eller foreldrene noe. Gamle lærern vår pratet med kjæresten hans og vennene hans, og sa at de ikke burde være sammen med ham fordi han hadde dårlig innflytelse på dem. Han er egentlig en kjempegrei kar bare du behandler ham med respekt, og dette er helt sant. Men hvis lærere og andre provoserer ham, er det klart han blir sur. Han fikk bl. a to anmerkninger for å ha pepper i en suppe i matlaging av to helt idiotiske grunner (jeg var der).

Lenke til kommentar

Mine har forsåvidt alltid grei mot meg. Og de få elevene jeg har sett fått litt ekstra tilsnakk av en lærer har alltid fortjent det. Kanskje ikke akkuratt der å da, men de har ofte "bygget opp" en tonn med ting de har gjort og læreren er drittlei. Lærere har jo hukommelse og de begynner ikke på nytt for hver dag. De vet jo hvem de kan ha litt ekstra tillit/tålmodighet til, og hvem de ikke ha det med.

Lenke til kommentar

Har selv opplevd lignende at lærere er utrolige frekke..

Kan huske den episoden i norsk timen der vi hadde en diskusjon om "bilringer" jeg (dum som jeg var) spurte; "Hva er bilringer?" Så får jeg slengt rett i fjeset mitt av norsk læreren, Se på faren din, Han har jo enorme bilringer... Og ja faren min er litt overvektig. Men satan heller da? Er det lovlig og gå til slik et angrep på elev/familie hvis en tenker litt kort

Lenke til kommentar

Jeg lover dere, det var første gangen jeg hadde hu tysklæreren, jeg satt og gjorde det jeg skulle, så skulle vi ha slike gøyale oppgaver som sagt, og hu sa det. Det er HELT sant, jeg starter ALDRI en krangel med lærerne, de gjør meg forbanna med og komme med frekke kommentarer hele forbanna tiden. Og det er en på skolen vår som er så voldelig som F***.

Jeg gikk i 7, han smalt meg i veggen og dro meg ut, fordi jeg gikk innafor Ungdomskole døra, i 2 klasse smalt en dør midt i trynet mitt, 8 klasse, dytter meg i bakken og kjefter. Stakkars 7 (som har han nå) Han har smelt en perm i trynet på en kamerat, kasta kritt, etc... Huff, skolen min er et rent helv**** for og si det mildt.

EDIT: Daniel, jeg starta ikke det selv

Endret av Kimelimm
Lenke til kommentar
En lærer på skolen våres som heter Jo Braut, skriver altid Jo med ring rundt på tavla hvis han har oss som vikar for første gang, da er det opp og viske ut Jo og skrive Nei ;D

han blir rimelig pissd!

9490736[/snapback]

 

Mhm, det er ofte dere har samme lærer for første gang ser jeg. En gang annenhver måned, eller?

Lenke til kommentar
Lærere er som regel veldig snille og ydmyke mot meg, men jeg tror det har noe med at jeg fikser PC-ene deres og de ikke kan gjøre stort annet enn å fortelle sjefen min om det som måtte/ville/skulle plage dem ved meg (noe som jeg forsåvidt ikke tror er et problem).

9491655[/snapback]

Lærerne må smiske med deg for at du skal fikse pc-en deres og du skal hjelpe dem :p

Virker ivvertfall slik her.

 

Jeg har vel ikke hatt noen lærere som har misslikt meg spesielt, men har hatt lærere som har favorisert de beste i klassen, og lagt tempoet og vanskelighetsgraden etter de.

Og rett og slett driter i å hjelpe de som trenger hjelp. Og ikke si at jeg burde fulgt med. Han sa jeg kom til å få karakteren 2 til sommeren når skoleåret var slutt. Dette sa han ved skolestart.

Jeg ville jo seff ikke ha noen toer, men alle spørsmål jeg stilte om ting, ble enten dårlig besvart, eller bare avfeid.

 

På ungdommskolen, hadde vi også en streng lærer, litt for streng, "overvåkning" i dusjen, og han sto å skreik deg opp i ansiktet hvis du f.eks hadde glemt kladdeboka, eller ikke rukket å ta den opp av sekken.

Vi klagde på han i to år, og skolen nektet for at han var et problem (Selv om alle i klassen klaget), Men til slutt ble vi endelig kvitt han, etter en volds episode.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...