TonjeB Skrevet 13. september 2007 Del Skrevet 13. september 2007 Hei! Jeg hadde blitt veldig glad hvis noen kunne gitt meg noen gode tips til hvordan jeg best kan ta i mot gjestene mine - i forhold til velkomstdrink, mottagelse og middag Jeg håper dette blir en bra feiring, og vil derfor at ting skal gå som smurt På forhånd takk! Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 13. september 2007 Del Skrevet 13. september 2007 Det kommer selvsagt an på hva du har tenkt deg. Fylleslag eller 3-retters? Nærmeste venner eller venner og venners venner og bekjente? Slekt? Formelt eller uformelt? Lenke til kommentar
TonjeB Skrevet 16. september 2007 Forfatter Del Skrevet 16. september 2007 Det kommer selvsagt an på hva du har tenkt deg. Fylleslag eller 3-retters? Nærmeste venner eller venner og venners venner og bekjente? Slekt? Formelt eller uformelt? 9490823[/snapback] Det er med mine venner Tar gjerne i mot tips og råd! Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 16. september 2007 Del Skrevet 16. september 2007 foreslår Martini som velkomstdrink. Klassisk, og de fleste liker den. Om du vil ha noe mer spenstig så kan du lage en smoothie eller noe med mye is og farger, som f.eks mojito. Om planen din er å servere middag, så foreslår jeg noe enkelt som du kan lage istand på forhånd og som ikke krever at du skal svette over grytene halve kvelden. Fingermat er typisk festmat som er uformelt, enkelt og ikke krever din tilstedeværelse på kjøkkenet. Gir også en glidende overgang mellom mat og fest og gir lite oppvask. Kylingvinger, fylt sopp/paprika, ovnsbakt tomat, loff og reker/krabbe (noe grisete), friterte grønnsaker, kanapeer og lignende er eksempler. Server gjerne med sprudlevin eller et egnet øl. Lenke til kommentar
Frigata Skrevet 31. oktober 2007 Del Skrevet 31. oktober 2007 20-årslag = høyrest jo ut som du er 50 år gammal. Sett fram eit par kasser øl. Lenke til kommentar
jeeeez Skrevet 2. november 2007 Del Skrevet 2. november 2007 Haha, joa, men er jo forskjell på folk da.... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå