Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan få hun til å like meg?


Gjest Anonym_14

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er noen som har serriøste forhold på denne alderen. Så hvorfor skulle ikke jeg ha det ? :)

9553869[/snapback]

Fordi du skriver det du skriver på den måten du skriver det?

 

Det er ikke mange som har seriøse forhold i en alder av 14 år. Noen få, men ikke mange. Hvis man går rundt og sier at man elsker hverandre etter å ha vært sammen i to dager etter at man nettopp møtte hverandre, er man ikke moden nok til et "seriøst" forhold :)

Endret av Eivolele
Lenke til kommentar

Virker som du tror alt har med flørting å gjøre. Du må få ho til å like DEG, ikke en klisjee som bruker gamle sjekketriks dem har hørt tusen ganger før hele tida. Bruk egne ord til å beskrive følelsene dine, hvilket betyr at om du ikke har følelser for henne så ikke s du synes hun er perfekt, verdens nydligste og alt det der. Vær alltid ærlig. Jeg tror ikke du gjorde alt riktig, men at det er noe hun sier for ikke å bryte deg ned når du allerede har mista ei du liker. Og en ting til; Når ei jente du liker har fått en kjæreste skal du respektere forholdet dems, isteden for å flørte videre med ho og håpe at ho slår opp ;)

Lenke til kommentar
Hvis man går rundt og sier at man elsker hverandre etter å ha vært sammen i to dager etter at man nettopp møtte hverandre, er man ikke moden nok til et "seriøst" forhold

Det der eg ikke meg en PLASS!..

 

Ser ut som du tror jeg er 9 år..

9556707[/snapback]

Det var mer et generelt utsagn fra meg, og ikke spesielt rettet mot deg. For alt jeg vet kan du være 20 år i hodet i den virkelige verden.

 

Kan du forklare hva du mener med "Det der eg ikke meg en PLASS!.."?

 

Du er ikke ni år, jeg vet jo det. Men faktum er at 95% av alle fjortenåringer går rundt pg sier at de elsker hverandre etter å ha vært sammen i to dager. For alt jeg vet kan jo du være blant de resterende 5%. Men ut i fra det du har skrevet tidligere i denne tråden virker det virkelig ikke som om du er det. Men jeg kan jo også ta feil :).

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132
Det va bra :)

Det er ikke meg en plass : Jeg kjenner meg ikke igjenn xD

9562832[/snapback]

Men det betyr fortsatt ikke at det er deg. Mitt tips er å lene seg tilbake og ta det med ro i den alderen du er i for øyeblikket. Vær deg selv og ikke prøv febrilsk å skaffe deg kjæreste, det funker ikke så veldig ofte når man nærmest merker det på mennesker at dem er desperate.

 

Så (som sikkert enkelte andre har påpekt), ikke løp rundt og tenk "Ai, hun var fin" *prøve på* ... *funka ikke* ... "Aiaiai, hun var fiiin!* ... *prøve på* ... *instant fail*

 

Ta heller og len deg tilbake og vær deg selv. Nytter ikke å si til seg selv at jeg er storsjarmør og gå ut og prøve å sjarmere alle man kommer over. Det vil ikke funke. Vær heller deg selv og bare slå av en prat (om du har problemer med det, prat med deg selv i speilet eller bare PRØV) med dem du kommer over så kommer du nok et stykke av sted.

 

Har i allefall funka for meg! ;)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Huff så mye rot det var i denne tråden. For å være helt ærlig, så vil jeg si det mange andre har sagt. Du er for desperat, slapp litt av. Gir ned, finn en du kan SNAKKE med uten at det blir sånn pinlige øyeblikk hvor ingen av dere sier no og selvfølgelig en som du kan faktisk se for deg å være "venn" med.

 

Med det mener jeg at hvis du ikke føler at du ikke kan være venn med henne fra starten av, så er det som regel ikke noe point i å prøve seg. For en venn er en du kan snakke med om nesten alt, hvis du ikke ser for deg det med jenta SYNS jeg at det ikke er noe poeng i fortsette i den samme ruta (altså prøve å bli sammen med henne).

 

Ting du kan fort legge merke til for å finne ut om de er intressert eller ikke:

 

Q: Når dere møter hverandre ute i byen eller noe lignende (trenger ikke være på fylla, byen generelt), setter hun alltids litt tid av for å slå ann en prat?

 

A: Hvis ja er det større håp i at du har fått henne intressert og at hun vil vite mer om deg, hvis ikke så er det ikke så mye å håpe for deg og henne.

 

 

Q: Når dere sender meldinger til hverandre, svarer hun ganske utfyllende på meldingene eller svarer hun bare for å få det unnagjort?

 

A: Hvis hun svarer med en utfyllende melding så er det håp, hvis ikke så er sjangsene plutselig minimale...

 

 

Q: Er hun alltid opptatt når du ber henne ut, eller at hun vil ta med en venn?

 

A: Ja, da er hun nok ikke intressert i deg på samme måte som du er.

 

 

Q: Bryr du deg om henne?

 

A: Hvis ja og alle de øverste spørsmålene har endt opp på den positive siden så er det mest sansynlig et klart signal på hun er like intressert i deg som du er i henne.

 

 

dette er av egen erfaring, men det er absolutt ikke fasit på hvordan jentene tenker. Kanskje heller litt råd og tips etter hva du kan se etter sånn at du slepper å fortsette å prøve deg på henne. For det kan fort ødelegge litt av selvtilliten når du får avslag etter avslag fra samma jenta. Da kan du heller bare bli venn med henne, selvom det blir vanskligere for deg enn for henne (med mindre hun har lagt merke til at du liker henne).

 

Håper dette her hjelper deg, jeg spør alltid meg de fire spørsmålene i rekkefølge etterhvert som jeg begynner å bli mer kjent med en jente jeg liker. Det hjelper med å innse om dette går noen vei eller ikke. Så ro ned, ikke vær desp, vær deg selv, ikke bruk "sjekke triks", ja du vet hva jeg mener. Jeg leste noe av de triksene som du sa at du brukte på den første jenta. Hehe, det funker nok ikke :p Husk det ethernet har sagt, du må bry deg om jenta også de er mennesker akkurat som oss gutter. ;)

Endret av Saykin
Lenke til kommentar
Ikke mas. Pass på det. Vær litt tilbakholden, så ikke du henger etter ho hele tiden.

 

 

Den der trur jeg også må prøve meg på... Har du noen erfaringer med akkuratt deN måten der Ethernet? Redd for at hu bare skal drite i meg men...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...