Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan få hun til å like meg?


Gjest Anonym_14

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det sier de alle. Det er også et kjent faktum at mange unge jenter (14-16) tiltrekkes av eldre gutter (16-18), og at jenter modnes før gutter.

9523394[/snapback]

Men det er faktisk veldig stor forskjell på modenhet blant gutter/jenter i denne alderen. Ut ifra det trådstarter forteller tror jeg ikke han er så veldig moden (no offense :p), men det er noe man bare kan avgjøre ved å møte ham IRL.

 

En i klassen min, for eksempel, synes det er så forferdelig morsomt å stikke fingeren inni en sirkel han lager med fingrene på den andre hånden. "HAHAHAHAHA!". Og når jeg av en eller annen grunn ikke ler, så tror han "at jeg ikke skjønner hva det betyr" ... :)

Det er bra å være litt barnslig av og til, men ikke for mye.

 

Man bør også passe på å ikke bli for streit, bare for å prøve å virke moden. Det er veldig kjedelig, selv voksne komikere er ofte barnslige.

 

Falsk modenhet er heller ikke noe tess, der en bare prøver å virke modnere fordi andre liker det bedre. Det vil komme en gang hvor det bare faller mer naturlig inn å tenke og handle modnere :)

 

Det var dagens preike.

Lenke til kommentar

Forresten .. Som sakt, er hun jeg snakka om først her (Den jenta innlegge handler om, for å si det slik..) fått seg kjæreste .. Før de ble ilag, så sa jeg til hun, at øynene var henta fra himmelen osv.. flørta massse, rettere sakt.. Nå vil jeg få henne på msn, og si hva jeg føler for henne.. Si at jeg alltid har likt henne.. Si hun er den nydligeste i værden.. Tror dere dette vil gå bra ? Han hun er sammen med nå, er for å si de sånn, wanna me meg, egentli .. Han får rundt å tror han er noe, å sier " Heey freddy" å masse sånn .. :p Hva tror dere om dette?

Endret av Zeoh
Lenke til kommentar

Glem det forrige innlegget ..

 

Off, nå har vi fått snakka ut .. Dette førte til Vondt i magen, og til og med noen tårer .. Jeg spørte om hun tok hinta mine, og det gjorde hun .. Hadde ikke den hun nå er sammen med, kommet opp for henne, hadde det nokk blitt oss, i følge hun.. Hun sa hun viste jeg likte henne å alt de der .. Men, det var bare noe som var bedre med han hun er ilag med nå.

 

Hun sa jeg gjorde alt rett (jeg flørta skikkeligt, snakka masse med hun osv..).. Vi ble ikke sammen, men vi ble i alle fall bestevenner :) Så, kanskje det blir oss om noen måneder? ;D Hun sa jeg var en fantastisk snill person osv, og beklager at han hun nå er sammen med, dukket opp .. Hehe ;)

 

Som hun sa, jeg gjorde alt rett .. Så nå er det vell til og finne ei ny jente ? x)

Lenke til kommentar
Så nå er det vell til og finne ei ny jente ? x)

9551307[/snapback]

Jepp. Jenter er forbruksvarer som kan kastes med en gang du går lei. De har verken følelser eller egne tanker, i motsetning til oss ekte menn.

 

Hvis du vil finne ei jente kun for å kunne skryte av at du har kjæreste, eller hva du nå vil, så syns jeg synd på den jenta du finner. Kjærleik er noe som, i de fleste tilfeller, kommer til deg.

 

Hva vet nå jeg? Det jeg prøver å si, er at jeg ikke liker stilen din. Bli kjent med noen før du begynner å tenke på at dere skal være kjærester og alt det der. Få deg en kjæreste fordi du elsker henne/han, ikke fordi du bare vil ha en.

Lenke til kommentar

Jeg er egentlig ganske enig med Runar.

 

Se her:

Den ene dagen sier du at det er en jente du vil bli sammen med. Noen dager etterpå gav du opp den jenta, og begynner å flørte med noen andre jenter. Så går du tilbake til den første jenta igjen, sier at du liker henne osv., men hun hadde visst blitt sammen med en annen. Nå har du tenkt å finne noen andre.

 

Jeg har fått det for meg at du sier mange ting som du ikke mener. Hvis du virkelig mente at hun var den nydeligste jenta i hele verden, ville du blitt mye mer lei deg enn at du fikk vondt i magen og tårer i øynene.

 

Jeg ser ingenting i veien med å bli kjent med og muligens også flørte litt med jenter du ikke kjenner. Men å løpe rundt til alle og enhver som om du har lyst å bli sammen med dem, er helt tullete og veldig fjortis-aktig.

 

Det kan hende at du likte den første jenta. Men dropp nå å desperat prøve å finne en kjæreste. Steg en er å bli kjent med jenter. Og hvis det da er en jente du liker veldig godt, og så kan du begynne å tenke på mer.

 

Ble kanskje litt rotete, men, men ...

 

EDIT: Skrev det før jeg leste det siste innlegget ditt, Zeoh.

 

Men jeg mener det likevel: selv om du har lyst på kjæreste, slipper du løpe rundt til alle og enhver.

Endret av Eivolele
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...