britty Skrevet 11. september 2007 Del Skrevet 11. september 2007 Begrunn hvorfor det er viktig at de som jobber med næringsmiddler har god hygiene? Noen som har noe godt svar?:S Lenke til kommentar
Rulator Skrevet 11. september 2007 Del Skrevet 11. september 2007 blir vel fordi det ikke skal spres bakterier osv? Lenke til kommentar
britty Skrevet 11. september 2007 Forfatter Del Skrevet 11. september 2007 blir vel fordi det ikke skal spres bakterier osv? 9472271[/snapback] ja..men utfyllende svar..aner ikke hva jeg skal skirve:S Lenke til kommentar
Rulator Skrevet 11. september 2007 Del Skrevet 11. september 2007 blir vel fordi det ikke skal spres bakterier osv? 9472271[/snapback] ja..men utfyllende svar..aner ikke hva jeg skal skirve:S 9472334[/snapback] det står vel i boka de:P hehe Lenke til kommentar
britty Skrevet 11. september 2007 Forfatter Del Skrevet 11. september 2007 blir vel fordi det ikke skal spres bakterier osv? 9472271[/snapback] ja..men utfyllende svar..aner ikke hva jeg skal skirve:S 9472334[/snapback] det står vel i boka de:P hehe 9472349[/snapback] vi har ikke fått bøkene:S Lenke til kommentar
Rulator Skrevet 11. september 2007 Del Skrevet 11. september 2007 blir vel fordi det ikke skal spres bakterier osv? 9472271[/snapback] ja..men utfyllende svar..aner ikke hva jeg skal skirve:S 9472334[/snapback] det står vel i boka de:P hehe 9472349[/snapback] vi har ikke fått bøkene:S 9472365[/snapback] hvordan kan dere gjøre lekser da:D? er det lekser? Lenke til kommentar
Codename_Paragon Skrevet 11. september 2007 Del Skrevet 11. september 2007 blir vel fordi det ikke skal spres bakterier osv? 9472271[/snapback] ja..men utfyllende svar..aner ikke hva jeg skal skirve:S 9472334[/snapback] Etter at Gilde la eggene så ettertrykkelig burde det ikke være vanskelig. Dårlig hygiene gir smitte, sykdom, folk kan dø eller bli varig skadet, bedriftens renomme havarerer, landet får eksportforbud og senere problemer med troverdighet. Selv om en ikke dør, kan ,mange likevel indirekte bli skadelidende. Lenke til kommentar
Bettibell Skrevet 11. september 2007 Del Skrevet 11. september 2007 (endret) For at ikke kebaben skal bli som den er i Oslo. Edit; Leif Endret 12. september 2007 av Ranxeroz Lenke til kommentar
morningstar665 Skrevet 11. september 2007 Del Skrevet 11. september 2007 Fordi det er baktierier overalt som kan være til skade for den som spiser maten hvis man ikke er renslig. Og kebaben i Oslo kan være både bra og dårlig. Man må bruke de "riktige" sjappene. Brugata Kebab, New Beirut, Bislett, Brobekk er de jeg har spist flere ganger hos og ikke blitt syk. Også skader det ikke å se over disken åssen grønnsakene og kjøttet på "rulleren" ser ut, og ikke minst selve kjøkkenbenken. Lenke til kommentar
Rulator Skrevet 11. september 2007 Del Skrevet 11. september 2007 Får at ikke kebaben skal bli som den er i Oslo 9474466[/snapback] hehe nice:D Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå