Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Blitt mer interessert i gutter?


Gjest gutt17kvalm

Anbefalte innlegg

Gjest gutt17kvalm

Har alltid vært hetero, og har aldri tenkt tanken om jeg var homofil. Men de siste dagene har jeg begynt å tenke når jeg ser på menn. Wow han har stil, og wow han der ser bra ut. Og noen ganger, ja da tenker jeg de ekle tankene. Faen liker ikke at jeg tenker sånn. Det tenner meg ikke, og tanken på sex med det samme kjønne vemmer meg. Det er tankene som teaser meg, og får meg til å tro om jeg holder på å bli bifil?

 

Noen som har det sånn/vært i samme situasjon? Vil være hetero fordi jenter rett og slett er best i mine øyne. Vil ikke ha disse tankene, som om jeg ikke har nok problemer i hverdagen...

 

hjeeelp

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hehe. vel jeg tror ikke du skal si at du er Bifil, er ikke interessert av gutter i det heletatt, tanken på og gjøre noe sexuelt med en gutt vemmer meg også.

 

men jeg kan godt si at. jaja, han ser bra ut. Kansje fordi du vet ossen gutter folk jenter syntest er kjekke? Vel. jeg kan også si at en fyr har bra stil.

 

Tror ikke du skal bekymre deg. men men, Bifile er da mensker også

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-U4NJ3Omm

Hvis tanken på å ha deg med dem vemmer deg, så tror jeg nok ikke du er bifil. Det er jo å tenne på begge kjønn, og når du ikke tenner på det kan du jo umulig være bi.

 

Alle kan jo se om en gutt ser bra ut og om han har stil!

 

Edit: Synes heller ikke man trenger å sette seg selv i båser.. Spiller vel ingen rolle hva man tenner på eller synes er digg? :)

Endret av Slettet-U4NJ3Omm
Lenke til kommentar
Gjest Gjest_geirm_*
Men tror dere dette kan vært begynnelsen på en konvertering fra hetero til bifil?

9475882[/snapback]

 

Alt dette homofokuset har vel gjort at mange kjenner en usikkerthet straks man føler litt for sitt eget kjønn. Følelser omfatter så mangt og noen ganger kan beundring over en person av eget kjønn også vekke erotiske følelser, tror jeg vil si at det er ganske så normalt.

 

Men skal man alltid handle etter hvordan man føler hele tiden ?

 

Det er noe som kalles moralsk sans, dømmekraft, samvittighet, som får en til å skille mellom riktig og galt - når det kommer til handling. Dette er valg vi foretar hele tiden i mange sammenhenger. Tipper det er noen slike faktorer som slår ut og korrigerer hos deg.

Lenke til kommentar

Du er rett og slett normal!

Mange gutter i din alder, yngre og eldre, får disse tankene. Og blir usikre på dem, hva betyr dem, er jeg homo? Men neida, du trenger hverken være homo eller bifil for å tenke på at han var kjekk/stilig, eller ha tanker om sex med dem. Det er helt normalt for både gutter å jenter å ha sånne tanker en eller flere ganger i løpet av livet. Det er også sånn vi finner ut hva vi vil ;)

Og det er ingen ting som tilsier at vi må like tanken selv om vi tenker den, da har du jo testa ut det hvordan du føler det. Så ta det med ro. Du er en helt normal 17-åring, med helt normale tanker. Men som du sikkert skjønner ut fra deg selv er ikke dette noe de fleste vil snakke om. Derfor og føles det som om det bare skjer med deg selv!

Lenke til kommentar
Ifølge en homse jeg møtte er eneste måten å finne ut om man er homo å kline med en gutt/mann. Så kanskje du skal prøve det for å få det bekreftet/avkreftet så blir du ferdig med det?  :hmm:

9475083[/snapback]

Vel.. teknisk sett er det mange som ikke regner homofile for menn når de er tiltrukket av det andre kjønn. Grunnen til dette er oppførsel enkelte som er tiltrukket av det andre kjønn har. Et godt eksempel på dette er Johannes i Mess-tv

 

Dette er forøvrig ikke mine meninger. Hvis trådstarter ønsker å utfolde seg på den måten så gjerne for min del så lenge jeg ikke er vitne på enkelte intime aktiviteter som kan forekomme.

Lykke til da :)

Lenke til kommentar

Opplever akkuratt det samme. Jeg tenker på om jenter syns at denne gutten er kjekkere enn meg. Så jeg ser på noen gutter for å se hva de har annerledes/bedre enn meg. Og ja, de ekle tankene kommer i hodet mitt og. Og jeg tester på en måte om jeg er bifil eller ikke. Men selvsagt blir jeg ikke tiltrukket til gutter. Det er jenter som tenner meg :dribble:

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...