Gå til innhold

Hvordan overtale maken for å kjøpe ny pc?


Anbefalte innlegg

Heisan.

 

Dette er et litt utradisjonelt spørsmål i "hjelp til kjøp og salg" forumet. Men jeg føler alikevel at det er on topic..hehe

 

Jeg har store planer om å kjøpe ny pc og har forsåvidt oppsettet klart. Havner på rundt 10,000,-.

 

Hjelpen jeg trenger er derfor av en litt uvanlig karakter: Hvordan overtale samboeren min om at vi "trenger" en ny pc?

 

Ikke at jeg er under pisken på noen måte, men 10,000 er mye penger for et par som er i ferd med å kjøpe ny leilighet, og da hennes interesse for pc er minimal trenger jeg noen gode argumenter henne faktisk kan være enig i....FPS i css er liksom ikke gangbart for å si det sånn :p

Endret av ukcs
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ho har da helt sikkert noen andre interesser?

Og er det dine penger du skal kjøpe for eller er det deres feller?

Når vi kjøpte hus (før vi flyttet inn) kjøpe samboeren min en bil til 20 000kr, du kan jo bruke det som argument at det ikke er så dyrt og det fins værre ting. Neida, men har du for.eks. tenkt å selge den gamle pc`n? da er det jo penger spart der. Jeg syns jo det er viktig å ivareta det man intresserer seg for så jeg hadde nok ikke reagert så mye selv om 10 000 er mye penger, så lenge det ikke er felles penger og han føler han har råd så er det helt greit for meg!

Du får lage noe god romatisk middag så kanskje ho blir blid så kan du spørre :!:

Lenke til kommentar

Hehe

 

Du, hadde jeg vært deg, så ville jeg først av alt kjøpt leiligheten, den er tross alt litt viktigere enn en pc.. Og da blir også dama fornøyd, hun ser da att du også kan prioritere andre ting enn en pc :)

 

Gjør du det, så k a n det bli lettere å kjøpe en pc etterhvert. Det er også en plan å byttte ut deler litt etter litt, uten att hun merker det, men da må du huske å holde smella selv også ellers kan du være ille ute...

 

Frode

Lenke til kommentar
Heisan.

 

Dette er et litt utradisjonelt spørsmål i "hjelp til kjøp og salg" forumet. Men jeg føler alikevel at det er on topic..hehe

 

Jeg har store planer om å kjøpe ny pc og har forsåvidt oppsettet klart. Havner på rundt 10,000,-.

 

Hjelpen jeg trenger er derfor av en litt uvanlig karakter: Hvordan overtale samboeren min om at vi "trenger" en ny pc?

 

Ikke at jeg er under pisken på noen måte, men 10,000 er mye penger for et par som er i ferd med å kjøpe ny leilighet, og da hennes interesse for pc er minimal trenger jeg noen gode argumenter henne faktisk kan være enig i....FPS i css er liksom ikke gangbart for å si det sånn  :p

9450338[/snapback]

 

Overklokk prosessoren så mye at PCen kræsjer i hytt og pine :thumbup:

 

Da blir jo behovet for ny helt åpenbart ;)

Lenke til kommentar

hadde samme utfordringen, klarte og overbevise henne med at hun trengte en jobb pc hjemme, slik at vi skulle få mere tid sammen så nå sitter hun faktisk og styrer med en overklokka quad core X3210@ 2,7 ghz og regner med exell :thumbup:

 

 

men som triks kan du jo laste ned orthos eller prim95 kjør max cpu tortur så kan hun prøve og se hvor treg den er. eller du kan bli sur og grinete og klage over at pcn ikke holder mål lengere. fortelle henne at det er hele tiden stor fremgang i markedet.

 

hver gang det kommer nytt skjermkort, ny cpu eller andre ting bruker jeg og snakke om det, være ivrig som om det er det viktigste i verden. er liksom lettere og få henne på gli når jeg har snakket en del om det.

 

bruker også og snakke og forklare om overklokking. som da jeg jeg kjøpte meg en opteron 146 som jeg klokka opp til 2,9 ghz. da viste jeg henne hva den kosta i prisguiden, og understreka at den var 200mhz kjappere enn en FX-57 som kosta 5000,- mere og hadde dårligere ytelse. da fikk jeg skryt over bra handel :yes:

 

burker også og understreke allt jeg forsaker for og kunne bruke penger på komponenter. så hvis hun har hatt rødvin og tapas med venniner og svidd av 500,- er det et ypperlig motargument.

 

så kan man jo også småhandle i det skjulte, litt av hver lønning

 

så allt i allt handler det om utspekulert manipulering.....

Lenke til kommentar

Hehe.. Takk for fantasifulle forslag. Et alternativ er å vente til ny leilighet er kjøpt. Det er uansett ikke lenge til og de første dagene da er hun nok lett på glid tenker jeg..

 

En annen lur ting er som nevnt er å litt i det små bytte ut komponentene.. Da blir det nytt uten at det er 1 stort kjøpt og 1 stor utgift..

 

Selge gamle pc`n eller komponentene fra den var også et lurt forslag..Det gjør utgiftene litt mindre..

 

Jeg har fått noen ideer nå.. :)

Endret av ukcs
Lenke til kommentar

Gjør dom folket på jobben hos meg....bestill det du skal ha, og få det sendt til arbeidsplassen din :=).............vent til hun er ute en kveld og skift ut delene i maskinen. Dersom du skal ha nye deler som skjerm/mus og Headset (synlige ting) er du nødt til å spille med åpne kort. Utseende på tingene legger de virkelig godt merke til, spesielt dersom det er noe de ikke liker. :D

Lenke til kommentar

Jeg ville ha kjøpt leiligheten først. Jeg kjenner av egen erfaring at man er litt mer følsom overfor økonomispørsmål rett før et leilighetskjøp. Dessuten er det veldig kjedelig å finne ut at fordi man kjøpte pcen før man kjøpte leiligheten, så måtte man nøye seg med det lille stygge kjøleskapet i stedenfor det store amerikanske med isbitmaskin...

 

Men, når du først har fått leiligheten, så er argumenteringa veldig mye enklere.

"Pcen passer ikke sammen med resten av interiøret, jeg må ha en ny som mathcer kontor/stuemøblene bedre" :p

 

Bare av rein nysgjerrighet: Hva slags pc har du nå?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Kan jo be om ny pc i belønning for bra utført sex... :cool:

 

Skal du spille, så kan du "tilfeldigvis" be henne om å prøve spill som the sims og lignende, de er veldig populære blandt kvinner og jeg kjenner flere som før aldri har spilt dataspill og som har blitt hektet.

Det går jo også an å foreslå å bruke den til inntektsgivende arbeid, f.eks redigere bilder og overføre video til dvd for folk.

 

Du kan også være snill gutt og påpeke at hun kjøper bøker, filmer, røyker, etc. og at mange småkjøp tilsvarer et stort kjøp.

Så kan dere kanskje selge den gamle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...