Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg har kjærlighetsorg ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva? Vil du ha hjelp til å tenke på sex igjen?

 

 

Så bra at du ikke har tenkt så mye på sex som du pleier de to siste ukene. Dette betyr at du virkelig bryr deg om jenta :) Hvorfor skulle hun "innse hvor teit du er"? Det at hun faktisk blir med deg hjem og ser på film på soverommet ditt må jo bety at hun faktisk liker deg?

 

Enten det er som venn, type, elsker, etc. Hun liker hvertfall tydeligvis å være med deg. Ikke vær så usikker på deg selv - Du er sikkert en skikkelig ålreit fyr (i og med at du har hatt henne hjemme hos deg støtt og stadig i 2 uker og ikke har "prøvd deg" ennå ;) )

 

Om det i verste fall skulle gå til helvete, så har du 3 000 000 000 andre gærne hormonskruller der ute som du kan se på film med, ha sex med, forelske deg i, etc. ;)

Endret av Melkekartong
Lenke til kommentar

Sånn, for å si det på en minst romantisk måte, siden det sikkert er ekkelt, så kan du ta det i en setning, som:

"hmm.. jeg har blitt litt glad i deg.. det er litt rart.. :hmm:"

 

Skikkelig dum setning, men du får iallfall sagt at du er glad i henne, så ser du hvordan hun reagerer.. :p

 

Ingenting å tape på det. Du trenger ikke legge så mye i det å fortelle det. Du kan bare nevne det sånn kjapt, og heller angre på det etterpå.

Høres ikke det enkelt ut? ^^

 

Jeg hadde et poeng en plass her.. hmm.. Jaja.. Lykke til.

Lenke til kommentar

Jeg ville prøvd å starte det ved å gi komplimenter. Lette komplimenter som viser at du tja... legger merke til ting ved henne. Sånt som "så bra du ser ut i dag", "klipt deg? (HVIS HUN HAR KLIPT SEG) eller no.. Ikke gjør noe stort poeng av det, hun kommer kanskje ikke til å svare - og da blir det pinlig om du står der og forventer et svar - men da har du uansett vist litt interesse.

 

Hei! jøsses, så bra du ser ut i dag! og fortsett med vanlig samtale.

 

Grunnen til at hun kanskje ikke kommer til å svare noe spesielt, er at det egentlig ikke er noe å svare. Spesielt om det kommer overraskende på henne - hva skulle hun liksom si? "Ja, synes du det? Ja, jeg ser faktisk bra ut i dag!" - hu kommer sannsynligvis til å si noe ála "Takk" og smile som en sol :D

Endret av Melkekartong
Lenke til kommentar

det jeg ville gjort var og ta rundt henne og legget meg oppå henne og begynt å kysse henne. hvis hun har vært med deg hjem er det tydelig at hun liker deg hvertfall som jeg har tolket det. Bare ta sjansen hvis hun ikke vil får du bare godta det og leve videre.

 

Godt å høre at det er flere som har kommet ut av WOW verdnen.!

Lenke til kommentar
Du kommer til å angre hvis du IKKE sier noe ;)

9448347[/snapback]

Word.

 

Og om du gjør noe du kommer til å angre på, så har du lært av den feilen og du kommer ikke til å gjøre feilen neste gang, når det er ei dobbelt så "bra" jente du skal prøve deg på

 

Edit2: HVORFOR GRÅTER DU? Jeg hadde vært "thrilled" om jeg hadde fått med ei jente jeg likte hjem! Ikke ta sorgene på forskudd.

Endret av Melkekartong
Lenke til kommentar

Likte ei jente jeg jobbet med ganske godt. Hun var alltid i godt humør, smilte og ville alltid snakke. Nå har hun flyttet et godt stykke unna og jeg angrer på at jeg ikke sa et ord.

 

Mulig jeg hadde fått et annet svar enn det jeg ville, men et "nei" er fortsatt bedre enn ingenting. Ihvertfall i mine øyne.

Lenke til kommentar

Hvis du er kjempe forelska så bare si det til henne, eller kanskje ikke skrik ut; Jeg er SÅÅÅ forelska i deg! Men begynn med komplimenter som Melkekartong sa.. også ser du hvordan hun reagerer. Det er mye bedre å si det, og heller få: "jeg tror kanskje det er best vi bare er venner", enn å sitte med alle følelser inne i deg og være trist. Å som andre også har sagt, ikke ta sorgene på forskudd, det virker det jo som om hun liker deg når hun er med deg. Hvis hun ikke hadde syntes du var en koselig fyr hadde hun ikke giddet. Du har ingenting å tape på det... Just go for it! ;)

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar

Trådstarter har slettet alle postenen sine så mye av postens mening er forsvunnet. Poster skal ikke slettes på denne måten, men en moderator skal kontaktes dersom det er skrevet ømfintlig informasjon som poster ønsker fjernet. Sletting av poster på denne måten fører til straffereaksjoner fra moderator, og det gjelder også å spamme tråden med tekst på samme "språk".

 

Dersom noen likevel ønsker tråden gjenåpnet for videre diskusjon kan en PM sendes til meg eller en annen moderator.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...