Gå til innhold

BIOSHOCK: Hvordan dreper DU big daddies?


pjotrogsteik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I begynnelsen er det enkleste å bruke electrick plasmid'en for å "fryse" han litt før du lemper i han 4 kjappe shootgun skudd, slik gjentar du til han er død!

 

Når du får bil og buen bruker du 4 stykk trap-bolt's. Skyt de med litt mellomrom også skyter du på han en gang slik at han kommer løpende mot deg. Da dauer han uten at du bruker noe anna ammo!

 

big daddy's er igrunn for lett å ta ;-)

Lenke til kommentar

Er ikke kommet lengere enn til Arcadia men varierer veldig. Dersom det er en annen Big Daddy i nærheten, så kaster jeg den der plasmiden som får en Big Daddy til å tro at du selv er en Litle Sister, husker ikkke helt navnet på den, så lar jeg dem gjøre opp seg i mellom. Ender alltid opp med at begge dør:)

 

Andre måter jeg har gjort det er å svekke dem ved å kaste Rageplasmiden på alle andre i nærheten og av og tilk på Big Daddyen hvis det er turrets o.l. i nærheten. Siste er grenadelauncher og en sti med miner.

 

Har ett spørsmål selv; blir disse Big Daddiene vanskeligere etterhvert? Syntes de bare blir lettere og lettere i motsetning til de andre folka som tasser rundt omkring der nede...spiller forøvrig på Hard.

Endret av BioNor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...