Gå til innhold

iPod Touch-tråden | Når du liker å bruke fingrene


iMono

Anbefalte innlegg

Tror ikke biblioteket forsvinner hvis du velger reparer under innstallasjonen av iTunes, men pass da på at det er samme versjon. En annen ting du kan gjøre er å ta backup av iTunes musikk mappen for sikkerhetsskyld. Vet ikke om dette virker, men du kan jo også prøve google etter bare den prossessen? Fins vel sikkert en egen installer fil for den. Lykke til!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig enkelt, bare trykk på teksten der det står iPod Touch eller noe (der ipoden din står i itunes) og når teksten blir blå bare skriver du inn nytt navn. (kan være du må trykke to ganger, først marker teksten med å trykke på den og så trykk en gang til) akkurat som å trykke på en fil i windows for å endre navn.

Lenke til kommentar
Ingen problem. Fikk du det til å virke igjen eller?

Fikk en error når jeg skulle legge den til, men det tyder jo bare på at prosessen ikke eksisterer på maskinen. Så du hjalp meg uansett. Det eneste jeg trenger å gjøre nå er å laste ned en backup av den prosessen, så er det vel fikset ;) Tusen takk ivertifall :)

Lenke til kommentar

Ser at en del anbefaler shieldzone som beskyttelse, men det frister lite å vente tre uker på å få det levert når jeg får iPod'en denne uken. ;)

 

Er det noen som kan anbefale beskyttelse som selges hos Apple Store? Så på incase-dekselet, men der var det også lang leveringstid. Anbefaling til annet nyttig tilbehør settes også pris på, vil gjerne få bestilt alt samtidig for å slippe unnødvendige fraktkostnader senere.

Lenke til kommentar

NEI! Hvordan kan en SPILLELISTE bli til hele biblioteket??? Jeg har slettet mye musikk i en spilleliste, og vil ha den spillelisten til å være biblioteket, for så å konsolidere biblioteket...

 

Evt, hvordan konsolidere en spilleliste? :s

Endret av Wreshh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...