Gå til innhold

iPod Touch-tråden | Når du liker å bruke fingrene


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
OK. Takk for raske svar!

 

Men er det noen som har noen gode Sourcer å anbefale? Eller programmer?

 

Tap Tap Revolution (TTR) er et spill som jeg synes var ganske morsomt, men det går så sinnsykt treigt så jeg uinstallerte det. Iphone apps er vel et must.

 

Tunewiki er et ganske fiffig program som gir deg tekstene til de fleste sanger. SMBPrefs, customize, gpSPhone (Game boy advanced), Colloquy (IRC client) og iBlackjack er andre programmer som brukes ofte. Tror man finner alle programmene bortsett fra iphone apps i installer uten ekstra sources.

Endret av Tho-mas
Lenke til kommentar

iPhone Appsene har jeg allerede, var ikke så dum de. Spesielt Notes og Mail var veldig greie! Men satt opp Gmail brukeren, og der ligger jo en del mail med tanke på ikke slett prinsippet til google, og dermed tar vel kanskje de mailene en del plass på iPoden ? Eller er det bare via internett og ikke lagret?

Lenke til kommentar

ja, fant det ut. Danielsen har ipoden lastet ned hele innboksen 600 eposter, finnes det noe som hetee delete all eller noe?

 

Forstår ikke helt selv hva jeg har skrevet her, skrev litt fort på touchen! Men, poenget er å slette hele mail innboksen automatisk!

Endret av chberge
Lenke til kommentar
Nokia N95 tror jeg spiller inn i formatet 3gp. Hva er det egentlig du spør etter?

 

 

sorry for jeg ikke uttrykker meg klart nok. det jeg mener er hvilken format type på video skal jeg se etter eller convert til hvis jeg vil legge inn video på min touch. og hvor finner jeg programmer og slik jeg kan laste ned og til min touch

Lenke til kommentar

Nå begynner jeg å forstå hva du vil her! Du trenger et videoredigreringsprogram, hvilket du liker best vet jeg ikke, men jeg bruker Xilisoft Video Converter. Dette er bare gratis prøveversjon og dermed tar bare 5 min av filmen, du må kjøpe det for å få fult utbytte. Bakover i tråden her finner du masse om om forskjellige programmer. Prøv et google søk på Video converter også.

 

Filmformatet kan være 3 - 4 stk, husker ikke i hodet, men de ligger i skrevet i denne tråden her et sted også. Men det vanligste er mp4.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...