Gå til innhold

iPod Touch-tråden | Når du liker å bruke fingrene


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

2 korte spørsmål ;)

 

[Løst]Lurer på noe angående lading. Jeg er ikke sikker på hvilket bateri ipod touch har og lurer derfor på om det er lurest å slutte ladingen om det er fullt bateri og om det er lurt å lade selv om du har halve bteriet.[Løst]

 

Hvor får jeg tak i flere themes til Summerboard?

 

Edit: 1 spørsmål til. Hvor finner jeg wallpapers som jeg laster ned med instaler?

Endret av Nikkopikko
Lenke til kommentar
Lurer på noe angående lading. Jeg er ikke sikker på hvilket bateri ipod touch har og lurer derfor på om det er lurest å slutte ladingen om det er fullt bateri og om det er lurt å lade selv om du har halve bteriet.

 

Av det jeg har lest så avsluttes ladingen så snart batteriet er fulladet (etter omtrent 3-4 timer). Så det skal visstnok ikke være noe problem å la den stå over natten, da ladingen stopper av seg selv og forhindrer at batteriet blir "overladet". Når det gjelder å lade det med halvt batteri så er det vanskelig å si noe om, da det som oftest blir sagt både det ene og det andre om den saken når det gjelder batterier.

Lenke til kommentar

Du trenger ikke å miste musikk og andre mediafiler når du gjenoppretter i iTunes. Når den er nesten ferdig spør den deg om du vil hente informasjon eller noe fra forrige eller noe, i alle fall, jeg har gjenopprettet og til slutt fått alt som lå tilbake. Men om dette ikke virker, er vel det det minste problemet, tar ikke så lang tid å legge innpå på nytt!

 

Men er det noen som har funnet ut hva det skyldes at jeg ikke klarer å flytte store videofiler innpå touchen min? Har spurt om dette mange ganger uten svar.

 

Når man force restorer, holder man da inne LÅSE tast og HJEM knapp til apple ikonet vises og må den være tilkoblet iTunes for dette? Hva gjør en force restore? Må mest sannsynlig levere inn min touch til apple pga problemet over, og da er det greit at den er totalt tømt for alt!

Lenke til kommentar
Men er det noen som har funnet ut hva det skyldes at jeg ikke klarer å flytte store videofiler innpå touchen min? Har spurt om dette mange ganger uten svar.

 

fordi du kanskje har feil video fil?

 

Jeg har konvert videoer på akkurat samme måte (bare mindre, tv programmer) som fungerer utmerket, så da forstår jeg ikke hvorfor de større filene som er konvertert på nøyaktig samme måte ikke virker! Men kan prøve å konvertere de om igjen.

Lenke til kommentar

Er det noen som har funnet en aplikasjon som lar meg se Touchen på nettverket om jeg er koblet til trådløst? Eller er filsystemet som brukes "feil" i den sammengengen? Leter også etter en skaks "plug-in" til safari som gjør at jeg får lov til å laste ned filer, og lagre dem på disken slik at jeg kan ta dem ut senere.

Endret av TiduZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...