gigax Skrevet 4. september 2007 Del Skrevet 4. september 2007 hei. Jeg har nå en AMD 4600, men skal oppgradere. Har en über vifte på, men er usikker på om jeg må kjøpe mer "lim" når jeg bytter CPUen? Lenke til kommentar
Dragavon Skrevet 4. september 2007 Del Skrevet 4. september 2007 Du bør alltid gjøre reint og påføre ny kjølepasta når du tar av kjøleren, enten det er for å rengjøre kjøler for støv eller for å oppgradere CPU. Lenke til kommentar
Caze Skrevet 5. september 2007 Del Skrevet 5. september 2007 Ja. De fleste kjølepastaer tørker ut med tiden og fungerer derfor dårligere. Når du legger på ny pasta er det viktig at du får fjernet ALL gammel pasta. Lenke til kommentar
Zetec Skrevet 5. september 2007 Del Skrevet 5. september 2007 Isopropanol (Blå Rens) og Artic Silver 5 er mine to beste venner.. Lenke til kommentar
gigax Skrevet 5. september 2007 Forfatter Del Skrevet 5. september 2007 Jepps. Skal fjerne alt, og legge et tynt, nytt lag. Lenke til kommentar
superbygger Skrevet 5. september 2007 Del Skrevet 5. september 2007 Bruker skalpell jeg når jeg drar ut pastaen, blir et tynt og jevnt lag over hele cpuen Lenke til kommentar
Tordenflesk Skrevet 5. september 2007 Del Skrevet 5. september 2007 (endret) Bruker skalpell jeg når jeg drar ut pastaen, blir et tynt og jevnt lag over hele cpuen Unødvendig siden kjøleren skviser pastaen utover jevnere enn du noen gang kan klare En liten dert i midten og klem på plass kjøleren så er du i action. Endret 5. september 2007 av Tordenflesk Lenke til kommentar
Tordenflesk Skrevet 5. september 2007 Del Skrevet 5. september 2007 (endret) ja, du tror vel ikke den flytende pastaen har noe særlig å si når du trykker på plass kjøleren? Endret 5. september 2007 av Tordenflesk Lenke til kommentar
superbygger Skrevet 6. september 2007 Del Skrevet 6. september 2007 Hmmmm, har bare innbilt meg at pastaen skulle smøres utover cpuen jeg Lenke til kommentar
Carl Sagan Skrevet 6. september 2007 Del Skrevet 6. september 2007 Hmmmm, har bare innbilt meg at pastaen skulle smøres utover cpuen jeg 9441816[/snapback] Da tar det bare noen timer mindre før pastaen er innkjørt. Eneste forskjellen. Lenke til kommentar
superbygger Skrevet 6. september 2007 Del Skrevet 6. september 2007 Ok da har jeg lært no nytt idag åsså da Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå