Gå til innhold

kan man bruke vanlig smør istedenfor margarin?


ecko

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
har bruka brelett ein gang eg skulle mekke muffins, blei til at fløten skilte seg i "kjelen" eg smelta det i :cool: men som sagt, funker jo

9418652[/snapback]

 

Brelett lukter fælt når det blir varmet opp. hehe. Prøvde i desperasjon å bruke det en gang jeg var tom for både olje og margarin.

Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Mettet fett (smør) er det med mest smak og beste bakeegenskaper for småbakst og andre søte oppskrifter.

 

Skal man bake brød vil jeg anbefale umettet/flerumettet fett, som olje. Smør funker da og, men oljen er mye enklere å bake med enn smør. Den har en ekkel tendens til å klumpe seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...