Gå til innhold

"No disc" på Panasonic SC-PT850. Trenger hjelp!


Anbefalte innlegg

Så, jeg kjøpte meg nytt hjemmekino her på torsdag av modellen Panasonic SC-PT850. Da alt var koblet opp og klart til bruk satte jeg i en helt tilfeldig cd. Jeg fikk da opp "No disc".. Jeg prøvde igjen.. satte i en helt vanlig dvd film.. nok en gang "no disc".

 

Tenkte jeg skulle forhøre meg litt før jeg leverte den tilbake til elprice... Noen som har en aning om hva som kan være gale ? Tenkte først at det kanskje kunne være en slags "sikkerhets pin" eller noe sånn som måtte ut før leseren kunne brukes, men har sålangt ikke funnet noe som helst. Senere prøvde jeg meg fram på menyen men fant liksom ikke noe forklaring der heller. Eneste forklaringen sålangt er vel at leseren er ødelagt.. noe som virker veldig merkelig med tanke på at den er splitter ny.

 

Noen smartinger der ute som har litt peil ?

 

 

Eirik.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jada, de fungerer helt fint på min gamle dvd spiller også her på pcn så det virker som om problemet ligger i leseren. Det blir vel elprice etter jobb i morgen da tenker jeg.. også all nedpakkingen da, håper det holder at jeg kun tar med spilleren... :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...