el_cash Skrevet 31. august 2007 Del Skrevet 31. august 2007 Har lyst til å forsøke å lage en Pepperoni Pizza Pie, gjerne så likt Peppes sin som mulig. Men; er det noen som vet hvordan en Pizza Pie skal lages? Hva består bunnen av (som eventuelt skiller seg fra vanlig pizzabunn), og hva er det i fyllet? Vet jo at det er ost, pepperoni og purre i den fra Peppes, men er det alt? Fint om noen kan svare, så skal jeg teste i løpet av kvelden! Lenke til kommentar
Syar-2003 Skrevet 31. august 2007 Del Skrevet 31. august 2007 (endret) Bruke noen av , eller alle disse indigriensene: Lanseres nå (18.05.07) : Tre produkter lanseres i Rema etter 17. mai. Det er Peppes Originale pizzasaus. Peppes spelt pizzabunnmix. Peppes Originale rømmedressing. Endret 31. august 2007 av syar2003 Lenke til kommentar
el_cash Skrevet 31. august 2007 Forfatter Del Skrevet 31. august 2007 Ah, har sett disse. Bunnen får man bare tak i spelt, ikke vanlig, dessverre. Men pizzasausen og rømmedressingen er skikkelig digg! For Pizza Pie tilnærmet Peppes sin så skal jeg vel ikke bruke tomatsaus, eller husker jeg feil? Lenke til kommentar
Admiral1 Skrevet 31. august 2007 Del Skrevet 31. august 2007 Vill anbefalle å lete gjennom noen av disse trådene http://www.google.com/search?client=opera&...=utf-8&oe=utf-8 Finner ikke den tråden jeg leter etter men er en større tråd om peppes sine oppskrifter Lenke til kommentar
el_cash Skrevet 31. august 2007 Forfatter Del Skrevet 31. august 2007 (endret) Ja, var nok den første tråden du mente. Men her er ingen oppskrift på Pizza Pie, kun vanlig pizzasaus. Ingen som vet hva som skal/bør være i Peppes Pepperoni Pizza Pie, av både bunn og fyll? Endret 31. august 2007 av el_cash Lenke til kommentar
Syar-2003 Skrevet 31. august 2007 Del Skrevet 31. august 2007 Pizza Pie lager du med vanlig pizzadeig . Bruk en kakeform (rund) og klem deig oppover kantene . Bunnen skal være litt tykkere en vanlig plate pizza. Pie stekes med lavere temperatur ,og lengre , ca 180°C istedet for vanlige 220°C er greit . Fordel å (halv)steke den uten fyll/ost (kun saus på så den ikke blir tørr) noen minutter først . Bruk en eller annen mozzarella , denne får ikke slik brent ,stivnet hinne som husholdningsost får. Lenke til kommentar
el_cash Skrevet 31. august 2007 Forfatter Del Skrevet 31. august 2007 Ah, takker, syar2003! Du vet ikke noe om hva slags fyll/saus som er på Peppes sin? Lenke til kommentar
Syar-2003 Skrevet 31. august 2007 Del Skrevet 31. august 2007 Ikke noe mere en det som står i deres spesifikasjon. pizzasaus , purre (grove skiver) , pepperoni grove terninger , ost på toppen . Fyllet m/ost skal nå toppen av kantene i mengde . Lenke til kommentar
el_cash Skrevet 31. august 2007 Forfatter Del Skrevet 31. august 2007 Glimrende, jeg skal teste i morgen (blir litt sent å sette igang i kveld). Takk igjen! Lenke til kommentar
Syar-2003 Skrevet 31. august 2007 Del Skrevet 31. august 2007 Bland fyllet ditt og den revne mozzarellaen i en bolle med hendene, så legger du det i pai bunnen etter at den er forstekt litt . Lønner seg å smøre litt mere saus i bunnen hvis det har begynt å tørke ut etter forstekingen. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå