Gå til innhold

beste youtubeformat fra Premiere pro 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

YouTube anbefaler selv AVI-fil med enten XviD/DivX og en oppløsning på 320 x 240. Jeg har også selv prøvd WMV, men AVI med XviD som kodek gir bedre resultat.

 

I Premiere velger du File -> Export -> Movie -> Settings -> velg Microsoft AVI som File Type. Gå så på Video til venstre, og som compressor velger du None, altså ukomprimert ;)

 

Så laster du ned VirtualDubMod, og så må du installere XviD. Kjør VDMod, velg File -> Open -> finn filmen din som du eksporterte ut ukomprimert i Premiere. Velg så Video - Full Processing Mode. Så Video igjen -> Compression. Finn fram XviD, og så velger du Config. Trykk så på Load Defaults, så drar du en linje der til venstre, slik at det skal stå 1, som er full kvalitet. Så OK og OK. Men husk om filmen din er lang, 15 minutt, så trur jeg a den går over 100MB, og YouTube tar kun maks 100MB ved opplasting.

 

Så på Video igjen -> Filters -> Add -> finn Resize. Skriv inn en oppløsning på 320 x 240. Resize-method skal være LanchosResize for full kvalitet. Så OK.

 

Så på File -> Save as -> skriv inn navn, lagre den en plass, og så laster du opp filmen på YouTube når den er ferdig konvertert! :) Tar den over 100 MB, ta ned litt av kvaliteten, men trur en halvtime skal gå fint om den er på 320 x 240.

 

EDIT: Om filmen din har noen skarpe streker omkring, som er plagsomt, kan du gå på Filters igjen og legge til noe som heter Deinterlace -> Blend.

Endret av Danny Boy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...