Gå til innhold

Den lengste reisen - friske opp spoilerne


Anbefalte innlegg

Nettopp skaffet meg Drømmefall. Regner med spillet står for seg selv, men det er jo trossalt en oppfølger og da er det jo fint å komme på hva som skjedde i "Den Lengste reisen". Jeg husker skjermbildene godt, men ikke selve historien. Det er 7 år siden jeg spilte Den Lengste Reisen, om det ikke er 8 år siden, og det skarter på hukkommelsen.

Hva skjedde i slutten med April Ryan? Hva skjedde alt i alt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, alt står der.

hvis du vil vite slutten sånn kort

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
April får lagd en ny "steinplate" og hun får en ny vokter til å ta over være sånn fyr som skal være i tårnet i 100år, tror han ble kalt en vokter. Når balansen ble gjenopprettet, var "kollapsen" (som vi hørte om drømmefall i førsten) noe som skjedde på grunn av dette. april hadde på en eller annen måte forberedt seg selv på at hun skulle være vokteren, men så skulle hun ikke være det likevel. Jeg fikk inntrykk av at hun var litt "tom" etter hun fikk vite dette.

Du får høre litt og se personer fra den lengste reisen, i drømmefall også, noe som hjelper litt. Og så er det slik at handlingen i drømmefall ikke er så veldig knyttet til den lengste reisen, bortsett fra noen personer og noen bortgjemte ting som man må gruble på en stund hvis man skal skjønne noe (eller gå på wikipedia). drømmefall kommer garantert til å forvirre deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...