Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vennepar har vært utro - Si det til dem?


Anbefalte innlegg

Kanskje litt uoversiktelig tittel, men det er det beste jeg kom på.

 

Saken er slik: Et vennepar av meg har begge to vært utro med hverandre. Opptil flere ganger, men ingen av dem vet at den andre vært utro.

 

Bør jeg fortelle at de har vært utro mot hverandre?

 

De er begge to gode venner av meg...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spør deg sjøl. Hva vil du tjene på at de får vite om hverandres sidesprang? Det beste for deg er vel at de forblir sammen i ett stabilt forhold (forutsatt at de har ett stabilt og bra forhold). Siden begge 2 er dine venner.

Har de ikke ett bra forhold og du hadde foretrukket at de ble skilt har du nå ett perfekt våpen i din kamp.

 

De fortjener straffen de gir hverandre.

Lenke til kommentar
Spør deg sjøl. Hva vil du tjene på at de får vite om hverandres sidesprang? Det beste for deg er vel at de forblir sammen i ett stabilt forhold (forutsatt at de har ett stabilt og bra forhold).

9350012[/snapback]

 

Det er vel ikke akkurat det beste tegnet på et stabilt og bra forhold at begge parter har vært utro?

Lenke til kommentar

Enig med Neppe... du burde prøve å få dem til å tilstå ovenfor hverandre. Hvis du legger deg borti det direkte, mister du nok begge som venner. men også hvis de i ettertid av å ha funnet det ut, får vite at du visste det hele tiden...kan du risikere å miste begge da også.

Lenke til kommentar

Totally enig med neppe, burde kanskje ikke presse dem for hardt, men la oss si du gjør det og de prater sammen og begge to tilstår. Hvis de legger det bak seg kan jo kjærligheten livne opp igjen og hvem blir da veldig gla i deg? Kan jo også gå andre veien da, men tror dere bare blir uvenner helt til den personen skjønner at det IKKE var din feil. Når de får tenkt seg om inser de forhåpentligvis at det var ikke deg de var utro med.

Lenke til kommentar

Mange som mener du ikke burde si noe her. Jeg stiller meg litt på den andre siden og spør deg hva du hadde forventet av dem i en liknende situasjon.

 

Hvis kjæresten din hadde vært utro, hadde du ønsket at vennene dine skulle sagt det eller at du hadde hørt om det fra en tilfeldig? En ting er å blande seg, en annen ting er å bry seg om vennene sine!

Jeg vet godt at selv ville jeg ha slitt med å tilgi en venn som hadde holdt det skjult for meg at kjæresten min var utro.

 

I denne situasjonen kunne du kanskje fortalt den ene at du vet om sidespranget, for så å spørre ham/henne om hva han/hun hadde følt dersom det hadde skjedd motsatt vei. Du må uansett ikke å dømme noen, det kommer det ikke noe godt ut av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...