Gå til innhold

Holdbarhet på pasta i romtemperatur?


dimetho

Anbefalte innlegg

Har pasta som har stått i en kjele med lokket på, i romtemperatur, i nesten to dager nå. Den ser fin ut, lukter helt normalt, så lurer derfor hva som er holdbarheten på slik mat? Er det bare å varme den opp igjen, så kan det spises, eller er det noe som burde hives? :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du burde nok kasted den for 36 timer siden hvis ikke mere.

 

Bakterier formerer seg alt for fort ved romtemperatur.

Selv om du nok dreper mye ved å kommer over 70 grader.

Så har det gått såpass lang tid at det er dyr oppi der som tåler mere enn 70 grader.

Hiv og kok nytt :p

Lenke til kommentar

At maten er helsefarlig er én ting, en annen ting er at pasta som blir stående får en heller ubehagelig konsistens: pastapartiklene, det være seg skruer, "sløyfer", makaroni eller noe annet, klumper seg sammen og blir uappetittlige. Kok ikke mer enn du har tenkt å spise der og da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...