dimetho Skrevet 22. august 2007 Del Skrevet 22. august 2007 Har pasta som har stått i en kjele med lokket på, i romtemperatur, i nesten to dager nå. Den ser fin ut, lukter helt normalt, så lurer derfor hva som er holdbarheten på slik mat? Er det bare å varme den opp igjen, så kan det spises, eller er det noe som burde hives? Lenke til kommentar
Spritfire Skrevet 23. august 2007 Del Skrevet 23. august 2007 Du burde nok kasted den for 36 timer siden hvis ikke mere. Bakterier formerer seg alt for fort ved romtemperatur. Selv om du nok dreper mye ved å kommer over 70 grader. Så har det gått såpass lang tid at det er dyr oppi der som tåler mere enn 70 grader. Hiv og kok nytt Lenke til kommentar
GeO Skrevet 24. august 2007 Del Skrevet 24. august 2007 At maten er helsefarlig er én ting, en annen ting er at pasta som blir stående får en heller ubehagelig konsistens: pastapartiklene, det være seg skruer, "sløyfer", makaroni eller noe annet, klumper seg sammen og blir uappetittlige. Kok ikke mer enn du har tenkt å spise der og da. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå