Gå til innhold

Kategori for brettspill?


Ville du benyttet deg av en slik kategori?  

35 stemmer

  1. 1. Ville du benyttet deg av en slik kategori?

    • Ja.
      14
    • Ja, men ser ikke behov for en egen kategori.
      3
    • Nei, men en slik kategori kan gjerne opprettes.
      7
    • Nei og jeg vil ikke at en slik kategori skal opprettes.
      11
    • Vet ikke/ingen formening.
      0


Anbefalte innlegg

Jeg er en ivrig brettspiller, og da tenker jeg på fysiske spillbrett og spill som f.eks RISK, Axis and Allies osv

 

Jeg savner en kategori hvor dette kan diskuteres... det ser for meg ut som alt dreier seg om dataspill i spillkategorien :cry:

 

Finnes det en slik kategori som jeg har oversett?

 

Er det noen stemning for å opprette en slik kategori?

 

Edit: endret litt på overskriften

Endret av TheHead
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg siterer meg sjølv frå ein annan tråd om dette emnet.

 

Ut frå kommentarar frå skribentar hos Gamer.no kan "Generelt om spill" brukast til trådar om brettspel og kortspel. Ein aukt aktivitet rundt denne typen spel kan føre til ein eigen kategori om emnet, og kanskje dekning på Gamer.no. :)

8975299[/snapback]

Lenke til kommentar

Huffda, er jo mye mer å diskutere enn terninger.

 

Personlig elsker jeg brettspill og finner det langt gøyere enn å spille pc-spill over lan. Det er lite som slår en spillkveld med et eventyrisk brettspill (eks. Hero Quest :love: ), et par kalde pils og haugevis med snop.

 

Men jeg ser for meg at en eventuell slik kategori burde utvides til å inneholde kortspill o.l i tillegg. Så kan man diskutere poker, sjakk, rollespill osv i en og samme kategori.

Lenke til kommentar
Brettspill er for undervurdert, etter min mening :)

 

Som Dotten sa, er det lite som slår en spillkveld med et bra brettspill. Jeg tror det er marked for en slik kategori blant spesielt interesserte, og det må jo være en del blant 100000.

 

Hvis noen er interessert i brettspill kan jeg anbefale denne siden.

9362930[/snapback]

 

Er garantert mange brettspillinteressere blant medlemmene på diskusjon.no. Men, spillforumet til spillskrinet.no var faktisk akkurat noe slikt som jeg hadde sett for meg her da. :thumbup:

 

Så siden jeg med dette forumet får dekket mitt brettspillforumbehov, og det garantert kommer til å være mere action på spillskrinet enn her, så trekker jeg ønsket mitt om et slikt forum på diskusjon.no.

Endret av TheHead
Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...

Jeg støtter å opprette en egen kategori for brettspill, kortspill, miniatyrspill og rollespill. Det føles litt unaturlig å poste i "Generelt om spill"-kategorien, siden nesten alt der dreier seg om dataspill. Sånn som det er nå, så vil det aldri bli noen kjempestor aktivitet i de få brettspill-trådene som finnes der, siden de drukner i dataspilltråder. Folk som elsker brettspill, men ikke har noe spesielt forhold til dataspill, orker ikke å bla side opp og side ned for å lete etter de få interessante trådene som finnes der. Om det derimot hadde vært en egen kategori som hette f.eks. "Brettspill og andre ikke-elektroniske spill", så er det et forum jeg ofte ville ha vært innom.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...