Gå til innhold

Den store Pro Tour sykkel tråden!


NilsiT

Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Dauphine var bra for Dimension Data. Hele laget må jo sitte med en god følelse inn mot tdf nå. To etapper og to trøyer i et 7 dagers ritt! Bra for Edvald. Hjalp nok for han å få den der. Han viser at han er på vei tilbake der vi vil ha han.

 

Med den tdf som Greipel hadde i fjor, Kittel er tilbake, og den formen Sagan viser + at vår egen Kristoff skal være med der oppe, så blir det noen syke spurter (alltid i tdf :D ). Og alle de andre "outsider" spurterne skal jo være med.

 

Ellers så gir Dauphine meg forsmak på de følelsene som tdf gir. Akkurat som i barndommen. Gleder meg som en unge nå! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Han har i vårsesongen brukt denne trøyen, så fortsetter vel sånn.

post-321179-0-03425700-1466963050_thumb.jpg

 

--

 

Synes det var utrolig synd at Stake Laengen veltet, kunne virkelig fått en fantastisk avslutning om de fire proffene hadde blitt sitt igjen til slutt. Skal ikke se bort fra at Holst Enger kunne tatt gullet da.

Endret av ilPrincipino
Lenke til kommentar

Litt skuffende av Kristoff så langt. Edvald ser ut til å være hemmet av fallet, men fungerte ekstremt bra som opptrekker for Cav i går. Holst Enger er imponerende. Opptrekket til Kristoff ser ut til å feile omtrent hver gang. Nesten bedre å legge seg i rygg på Greipel, Kittel eller Theuns. Store fine rygger, som stort sett ender høyt på listen. Cav og Couqard ser ut til å ha en noe lavere sittestilling og tar mindre luft. Cav har et rykk ingen i verden klarer å følge (kanskje Kittel?). I tillegg timer Cav spurten best av alle så langt. 

 

Tipper Cav vinner igjen i dag. Håper Holst Enger kan overraske. Kristoff trenger nok litt tid før formen er der. Kanskje håpe han finner formen i fjellene og er klar på etappe 11.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Begynner Katusja å skjønne at Kristoff faktisk må ha et ordentlig lag rundt seg? Tony Martin og Eric Zabel er hentet inn nå.

Det er Rick Zabel som er hentet inn. :p Jeg trodde Eric skulle drive spurttaktikeri for dem, men det er sønnen som skal være opptrekker. De har og signert en Mads Würtz Schmidt, junior og u23-mester i tempo. Kan bli et greit tog neste sesong.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...