Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

 

 

Vi deler ikke samme syn på wenger, get over it...

Ærlig talt, jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva du synes om ham, men la være å bruke barnslige kallenavn. Mannen har gjort utrolig mye for klubben, og det vet du godt selv.

Står det noe i forumreglene om at man ikke skal bruke barnslige kallenavn? Finnes en ignore-funksjon vettu.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mye rykter som florerer angående Draxler. Det er snakk om at vi prøver å hente ham nå, men wengerfitta ønsker ikke å møte salgsprisen. bleh

 

 

En sum i prisklassen 35 mil + er gjerne hva man betaler for et ferdig produkt, altså en spiller som har nådd sitt fulle potensial eller er svært nær. Draxler har veldig gode forutsetninger for å bli en verdensklasse spiller, men akkuratt nå er han bare en veldig god spiller etter min mening.

 

Selv vil jeg tro at han er verdt prisen, men vi er nødt til å se på det med objektive øyne. Det er en svært stor sum å operere med og en eventuell skade kan sette spilleren ut av spill og da får man plutselig ikke utnyttet kjøpe for fullt lenger. Det dreier seg om millioner av pund og det kan man rett og slett ikke gamble med.

 

Han ville sikkert gjort det bra hos oss og de 35 millionene ville trolig være verdt pengene, men dersom vi ikke får han, blir jeg ikke overrasket... Det er fortsatt lov å håpe :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Min mening står jeg for og hvis noen av dere misliker er det bare å svare eller la være. Men strengt tatt ikke prøv å si hva jeg kan skrive og ikke skrive om Arsenal sin manager på Arsenal sin diskusjontråd. Vi har ulike meninger mennesker er forskjellige er ikke rocket science akkurat.

 

Fant ikke noen i reglene på diskusjon.no om at jeg kan kalle Wenger ei fitte.

 

Nå synes jeg vi kan la denne diskusjon ligge og heller håpe på noen gode nyheter i morgen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vil tro det var en spontan blanding av skuffelse og irritasjon. Altså han sa noe som han sikkert ikke mente.

Jeg er kraftig irritert etter Southampton kampen egentlig. det var livsviktig at vi vant kampen siden vi har det kampprogrammet som kommer.

 

Er irritert for i overgangsvinduene så sier Ivan og Wenger at de har penger, men det står om talentene. De beskriver det som om at de fråtser i tilbud av spillere, men de vil ha inn spesifik spillere pga talentet deres, og det er jo forsåvidt logisk og smart.

 

Nå befinner vi oss i en situasjon der vi har ramsey ute til i starten av mars (bank i bordet bli frisk tidligere) og Walcott som er ute resten av sesongen. I tillegg når Wilshere også er skadet så starter han med Arteta og Flamini som klart ikke fungerer. Han starter med Gnabry istedet for Chamberlain og Poldi kommer ikke inn før det 90 minuttet. Jeg kanskje mest sint pågrunn av situasjonen til Poldi, jeg mener han blir urettferdig behandlet.

 

Så hva skjer når Draxler kommer på banen en spiller vi har sårt behov for, jo et spørsmål om penger. Ordner vi ikke en avtale nå - vil jeg si at det er større sjangse for han går noen andre steder i sommer. Déjà vu?

 

Er også irritert pågrunn av Giroud og Sanogo, spørsmålet er at det ikke skal være lov å ønske mer fra en klubb som Arsenal. På den andre siden skal jeg hedre Bendtner som gir alt de gangene han har fått sjansen, dog mener jeg at Poldi skal få prøve seg mer.

 

Wenger er heller ikke større en klubben selv - klubben i mitt hjerte. Hater ikke Wenger, men slik som Le prof ikke trenger å minne meg på er Wenger en legende og har oppnådd mye. Men noen ganger er fullt mulig å mislike han for ting han gjør eller sier. Vi må ta forbehold om at det kan være mer bak kulissene som regel enn hva vi fans er klar over eller er det bare franskmannen sin stahet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Virker som om Källström kommer på lån. Ikke den mest glamorøse signeringen, men vi har heller ikke et skrikende behov for forsterkninger på sentral midt. Har ikke sett mye av ham, men vil tro at han er brukbar back-up.

 

Håper dog at Wenger ikke har gitt opp jakten på en spiss.

Lenke til kommentar

Virker som om Källström kommer på lån. Ikke den mest glamorøse signeringen, men vi har heller ikke et skrikende behov for forsterkninger på sentral midt. Har ikke sett mye av ham, men vil tro at han er brukbar back-up.

 

Håper dog at Wenger ikke har gitt opp jakten på en spiss.

 

Giroud, Sanogo, Bendtner. Vi trenger ingen spiss. Backup that is. Det vi trenger er en som er bedre enn Giroud. Det kommer ikke i dag.

Lenke til kommentar

Om vi ender opp med Källström, så kan vi konkludere med at gamle Wenger er tilbake. Å gå fra å handle Özil i august, til å hente en over the top, below average svenske er intet mindre enn småflaut. Draxler, Pogba, Gundogan etc. Det er spillere vi må gå etter, ikke fuckings Kim Källström!

 

Kjenner jeg gir opp litt om vi henter en below average svenske, når det vi trenger er en spiss som kan score mål...

 

Lenge igjen enda, men har lite tro på at det blir en spiss/ving om Draxler er off. Wenger har ikke nevnt spiss en eneste gang i januar på pressekonferanser, så jeg begynner å tvile på at det skjer noe der.

Lenke til kommentar

Hvis Kim Kallstrøm kommer idag og det er den eneste signeringen, så blir jeg svært skuffet. Hvertfall med tanke på hvilke store navn vi har vært koblet til den siste måneden.

 

Aldri hørt om fyren, han er 31 år og han var visst en stor spiller i Championship Manager i 01/02 sesongen..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...