Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vanskelig med flere kjøp denne sommeren sier Wenger: http://news.arseblog.com/2012/05/wenger-further-signings-made-difficult-by-squad-rules/?utm_source=feedburner.com%2Farseblognews&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+arseblognews+%28Arseblog+News+-+the+one+stop+Arsenal+news+site%29

 

Fokuset er på å få spillerene som er ute med skade tilbake og klare til sesongstarten. Eventuelle nye kjøp vil komme reaktivt etter salg.

Lenke til kommentar

Det eneste stedet jeg synes vi trenger forsterkning er høyrebacken. Ellers er laget (hvis RvP forlenger og Wilshere kommer tilbake fra skade) godt nok til gull neste år.

 

Angående de to siste kampene, så må jeg si at vi har det enkleste kampprogrammet. Satser på at dette går greit, gutta :)

Lenke til kommentar

Det eneste stedet jeg synes vi trenger forsterkning er høyrebacken. Ellers er laget (hvis RvP forlenger og Wilshere kommer tilbake fra skade) godt nok til gull neste år.

 

Angående de to siste kampene, så må jeg si at vi har det enkleste kampprogrammet. Satser på at dette går greit, gutta :)

 

Er ikke enig i det der gitt.. den eneste forsterkningen jeg tror som virkelig vil bidra til at vi kan kjempe om gullet er Podolski hvis han finner seg til rette i England og PL, men Wilshere er 20 år og har akkurat vært ute i en hel sesong. Tviler på at han finner formen fra dag 1 og samtidig så spiller han i en rolle hvor han ikke akkurat har vært så inflytelsesrik som man skulle håpe. Muligens han vil pushe oss fremover til tider, men det er virkelig et ukjent kort pdd.

 

Når det gjelder Diaby så kommer han mest sannsynligvis ikke til å bidra med noe særlig. Burde bli solgt og erstattet av en offensiv spiller som faktisk kan bidra. Ellers er venstrekanten fortsatt et sted hvor vi burde få inn en spiller, men dette kommer alt ann på hvor Podolski er ment til å spille. Han er klart best enten som en offensiv/hengende spiss hvor han har spilt samtlige kamper for Köln i år, men har fungert greit på Tyskland som venstrekant (men, ikke på Köln). Som spiss er han selvfølgelig meget god også.

 

Så hvis Podolski skal spille venstrekant så trenger vi en offensiv midtbane og en backup til for van Persie (Chamakh og Park holder absolutt ikke mål). Skal han spille den offensive "midtbane"-rollen så trenger vi en venstrekant og fortsatt en backup til van Persie.

 

Høyrebacken var et av de stedene i fjor (sammen med venstreback, venstrekanten og backup for van Persie) jeg mente vi trengte å forsterke for å kunne kjempe om gullet. Dette trenger vi fortsatt bortsett fra nevnte situasjon med Podolski. Det optimale ville vært en spiller som er rundt 26-30 år som kan bekle begge backene og muligens stopperplassen. Spørsmålet er vel bare hvor man finner en spiller som det?

Lenke til kommentar

Uansett om van Persie og/eller Walcott stikker så mener jeg hvertfall vi trenger en spiss til. Som sagt så holder ikke Chamakh og Park nivået i det hele tatt og man trenger minst 3 spisser. Afobe forsvinner på lån og Bendtner burde også bli solgt.

 

Et alternativ som kan løse dette hadde vært å hente tilbake Vela og spille han på venstrekanten. Dermed har man et alterantiv både på høyrekanten, venstrekanten og spissplass/hengende spiss. Wenger har tidligere gamblet med spillere som dette før med temmelig brukbar suksess, men Vela er jo temmelig overbevist om at han ikke vil tilbake til Arsenal så det ville vel aldri blitt noe av allikevel..

 

Når det gjelder backup for Song så mener jeg at Coquelin er god nok. Tror vi har noe veldig spesielt i denne gutten etter ha fulgt med han siden han signerte og debuterte for oss mot Barnet i 2008, men han har dessverre vært litt plaget av strekkskader. Hadde det ikke vært for dette tror jeg han ville vært bankers i Arteta's fravær. Og med Wilshere tilgjengelig pluss Arteta neste sesong så ser jeg ikke på dette som et spesielt stort problem pdd. selv om vi faktisk selger Diaby også.

 

Vi ville da hatt Coquelin som ren backup for Song (med Frimpong muligens bak der igjen). Wilshere og Ramsey for Arteta (eller Arteta, Ramsey for Wilshere alt etter hvordan det utarter seg). 6 spillere for 2 plasser burde i teorien være nok, men så er det Arsenal og skadehelvete da selvfølgelig..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...